Karaoke Diner Amsterdam

  • Amsterdam
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3,5 uur

Zing jij altijd onder de douche en ben jij stiekem Nederlands enthousiastste zanger(es)? Dan hebben wij een uitje wat je een fantastische avond gaat bezorgen! Ons Karaoke Diner in Amsterdam is precies wat je zoekt voor je vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Het karaoke diner in Amsterdam staat gerant voor een aantal onvergetelijke uurtjes in Amsterdam. Je gaat samen met je vrienden of collega’s de longen uit je lijf zingen, terwijl je geniet van een heerlijk driegangendiner. Wie klinkt dit nu niet als muziek in de oren?!

We hebben in Amsterdam een prachtige, geluidsdichte ruimte tot jullie beschikking, waar jullie helemaal los kunnen gaan. Onze host staat jullie al op te wachten, om deze avond geheel onvergetelijk te maken.

In teams gaan jullie de strijd met elkaar aan. Wie o wie gaat er met de grote prijs naar huis?

Tijdens ons Karaoke Diner in Amsterdam hebben wij maar liefst drie muzikale rondes, welke tussen de gangen van het diner door worden gespeeld. We starten met een heuse muziekkennisquiz. Hoe goed is jou kennis van muziek? Weet jij dan wie de artiest is met de bijbehorende naam van het liedje? Of Welke tune bij welke tv serie of film hoort? Na deze ronde hebben jullie tijd om even bij te komen met het voorgerecht.

Heb je niet zoveel gescoord in ronde 1? Gelukkig zijn er nog twee rondes te gaan! Wat je nu gaat doen, is een nummer uitkiezen voor de andere teams. Zelf krijg je dus ook een nummer van een ander team en wordt het tijd om alles uit de kast te halen, om een geweldig optreden neer te zetten! Zorg dat jullie je stem wel sparen voor ronde nummer 3. Het is tijd voor een heerlijk hoofdgerecht, waarbij je de keuze hebt uit een vegetarische, vis of vlees optie. Dat wordt smullen!

Tijd voor ronde 3, de show stopper! Jullie mogen nu zelf de nummers uitkiezen welke jullie graag willen zingen. Weet jouw team de beste show neer te zetten en met de prijs naar huis te gaan? De prijsuitreiking volgt direct na deze ronde, dus dat wordt spannend!

Met een schorre stem krijgen jullie het dessert toe, waarnaar de avond afgesloten wordt.

Reserveer vandaag nog het Karaoke Diner en kijk uit naar een uitje om niet snel te vergeten!

Het Karaoke Diner in Amsterdam is inclusief: 
– Ervaren Quizmaster
– Zaalhuur locatie binnenstad Amsterdam
– Prijsje voor het winnende team
– BTW