Karaoke Diner Eindhoven

  • Eindhoven
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 65.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3,5 uur

Heb je altijd al eens een optreden willen geven zoals Michael Jackson, Willeke Alberti of the Spice Girls? Tijdens het Karaoke Diner in Eindhoven is hier de perfecte gelegenheid voor! Duik samen met collega’s, familie of vrienden in de hits uit de jaren 60, 70, 80, 90, 00’s of hedendaagse liedjes en zing ze uit volle borst mee tijdens het Karaoke Diner Eindhoven!

In het Centrum van Eindhoven reserveren wij een prachtige privé zaal voor jullie, waar je met je eigen gezelschap ongegeneerd alles uit de kast kan halen. Onze host heeft deze ruimte mooi voor jullie versierd en met een drankje in de hand kan de avond helemaal losbarsten.

Met keuze uit verschillende outfits en attributen hebben jullie alle troeven in handen om een spetterend optreden neer te zetten. Voordat het zover is wordt eerst jullie kennis van muziek getest. Luister jij of je teamgenoot al jaren elke dag naar de radio? Dan maak je grote kans om goed te scoren tijdens deze eerste ronde.

De volgende rondes staan in het teken van jullie zangtalent. Je wordt beoordeeld op dans, zang, en vooral natuurlijk de gehele performance. De beoordeling wordt niet alleen door onze host verricht, maar ook de andere teams spreken hun voorkeuren uit.

Er zijn honderden nummers, vindt nu maar eens het beste nummer voor jou team! Kijk je teamleden maar eens goed aan, waar zit jullie kracht? Gaan jullie voor een hoop performance en danspasjes met Snollebollekes of gaan jullie over de top met “I will alway love yooouuuu”? De keuze is reuze!

Tussen het zingen door worden jullie door de koks in het restaurant verwend met een heerlijk driegangendiner. Hierbij heb je verschillende keuzes uit vlees-, vegetarische- en visgerechten. Heb je een allergie? Geef dit aan ons door, dan kan het restaurant hier rekening mee houden. Je hebt nu ook de tijd om je stem even bij te laten komen en lekker te kletsen met de andere teams. Je moet ze natuurlijk wel te vriend houden, want zij zullen jou optreden mede-beoordelen!

Maak een onvergetelijke avond van je vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiefeest met het Karaoke Diner Eindhoven!

Het Karaoke Diner in Eindhoven is inclusief: 
– Ervaren Quizmaster
– Zaalhuur locatie binnenstad Eindhoven
– versiering
– Verkleedspulletjes
– Prijsje voor het winnende team
– BTW