Karaoke Diner in Den Bosch

  • Den Bosch
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 70.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3,5 uur

Organiseer je een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, een dagje weg met de familie of een vriendenuitje? Dit muzikale uitje maakt je avond compleet. Je hoeft je talent niet langer te beperkten tot onder de douche, want met dit uitje wordt jou zangtalent ontzetten op prijs gesteld!

Dit uitje is te boeken op elke avond van de week. Jullie worden ontvangen in een heerlijk restaurant in Den Bosch, waar een privé zaal voor jullie is gereserveerd. In deze zaal kunnen jullie lekker los gaan en wordt de rest van het restaurant niet jaloers dat ze niet bij het uitje horen.
Jullie worden ontvangen door onze host, die jullie een heerlijk koud drankje aanbiedt, waarnaar jullie in team worden opgedeeld en de strijdt losbarst!

Natuurlijk is het super leuk om mee te doen aan het Karaoke Diner, maar je wilt ook winnen. Hoe je kan winnen? Dat is heel simpel. Het is een combinatie van je muziekkennis, zangkunsten, performance en er wordt ook zeker gekeken naar teamwork. Je kan immers geen solo carrière beginnen op deze avond.

Deze avond staat niet alleen in het teken van karaoke zingen, maar allereest wordt je muziekkennis getest. Hoor jij al aan een korte intro, wie de zanger(es) van het nummer is? Dan moet je in de eerste ronde veel punten kunnen binnenslepen! Hierna zal het Karaoke zingen beginnen. De teams zullen eerst voor elkaar een nummer uitkiezen, waarnaar jullie je eigen nummer mogen kiezen. Hierbij kunnen jullie gebruik maken van te gekke attributen om jullie performance tot een nieuwe hoogte te tillen, maar je mag zelf natuurlijk ook alvast wat meenemen, mocht je écht graag willen winnen.

Je hebt keuze uit honderden nummers. Kijk goed naar je teamgenoten, waar zit jullie kracht? Zijn dat Amerikaanse klassiekers, Michael Jackson, Madonna of wellicht een popnummer van Beyoncé? Een Nederlands liedje is natuurlijk ook mogelijk. Er is ruime keuze uit André Hazes, Anouk of zelf Willeke Alberti!

Bij het Karaoke Diner is het Diner natuurlijk net zo belangrijk als het Spel!

Wij hebben een meerdere restaurants geselecteerd in Den Bosch die geschikt zijn voor het Spel en een heerlijk diner presenteren. Het driegangendiner biedt voor ieder wat wils, voor de carnivoren en herbivoren onder ons, en op aanvraag zelfs glutenvrij!

Beleef een avond waar nog lang over nagepraat wordt en reserveer het Karaoke Diner in Den Bosch!

Het Karaoke Diner in Den Bosch is inclusief: 
– Ervaren Quizmaster
– Zaalhuur locatie binnenstad Den Bosch
– Versiering
– Verkleedspulletjes
– Prijsje voor het winnende team
– BTW