Karaoke Diner in Den Haag

  • Den Haag
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3,5 uur

Altijd al eens ongegeneerd de longen uit je lijf willen zingen met je vrienden of collega’s? Wij bieden daar het perfecte uitje voor, namelijk het Karaoke Diner. Zingen, eten en naast je eigen gezelschap niemand die je hoort, helemaal perfect!

Exclusief voor jouw gezelschap hebben wij in het centrum van Den Haag een privé ruimte in een restaurant gereserveerd. Hier staat onze host met smart op jullie te wachten. Deze vrolijke Quizmaster zal jouw gezelschap in verschillende teams opdelen. Je gaat het dus onderling tegen elkaar opnemen. Dat worden gegarandeerd een feest Den Haag!

Wanneer de teams zijn verdeelt barst de avond helemaal los. Jullie hebben keuze uit honderden liedjes. Zie daar maar hét perfecte nummer uit te kiezen. Jullie worden naast het zangtalent namelijk ook beoordeeld op performance.

Er staat een grote bak aan attributen waar jullie gebruik van mogen maken. Echter is het natuurlijk ook mogelijk om zelf al het een en het ander aan spullen mee te nemen, voor de echte fanatiekelingen die sowieso willen winnen.

Hoe ziet het programma van het Karaoke Diner Den Haag eruit? We spelen de Quiz tussen de dinergangen door. Dan kunnen de keeltjes weer goed opladen voor de volgende ronde en heb je tijdens de dinergangen voldoende tijd om lekker bij te kletsen met je collega’s, vrienden of andere gasten. Nog even wat stemoefeningen doen en het is het weer tijd voor de volgende ronde. Nu gaat jouw team zich weer fanatiek in de strijd werpen. Na elke bruisende spelronde komen de obers alweer aan met het volgende culinaire hoogstandje…

En wat staat er op het menu van het Karaoke Diner? Ons driegangendiner kent een vleesvariant, een visvariant en een vegetarische variant. Speciale wensen? Laat het ons weten.

Er kan natuurlijk maar één team de echte winnaars zijn. De winnaars gaan er met de felbegeerde prijs vandoor.

Krijg je spontaan zin om te zingen? Boek dan het Karaoke Diner in Den Haag!

Het Karaoke Diner in Den Haag is inclusief: 
– Ervaren Quizmaster
– Zaalhuur locatie binnenstad Den Haag
– versiering
– Verkleedspulletjes
– Prijsje voor het winnende team
– BTW