Karaoke Diner Leiden

  • Leiden
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3,5 uur

Trek jij met je stem volle zalen, onder de douche wel te verstaan. Dan is dit uitje echt wat voor jou! Met het Karaoke Diner in Leiden kan je met je collega’s, vrienden of familie een avond lang zingen, eten en dat alles met een drankje in je hand. Dat noemen wij een perfecte avond!

Exclusief voor jouw gezelschap hebben wij in het centrum van Leiden een privé ruimte in een restaurant gereserveerd. Hier staat onze host met smart op jullie te wachten. Deze vrolijke Quizmaster zal jouw gezelschap in verschillende teams opdelen. Je gaat het dus onderling tegen elkaar opnemen. Dat worden gegarandeerd een feest in Leiden!

Samen met jou team is het de bedoeling om een fantastisch optreden neer te zetten. Hier krijg je alle mogelijkheden tot! Zo zijn er verschillende knotsgekke attributen beschikbaar om de show te stijlen. Staat onze host voor jullie klaar met tips, tricks en danspasjes om het optreden wat extra’s te geven. En hebben jullie keuze uit honderden liedjes om keihard mee te zingen!

Gaan jullie voor internationale nummers van Price, Abba of the Spice Girls? Of wellicht een Nederlandse klassieker van André Hazes, zijn zoon of dochter of toch Trijntje Oosterhuis? Keuze genoeg!

Voordat jullie de sterren van de hemel gaan zingen, wordt eerst jullie muziekkennis getest. Ben jij een echte muziekfanaat en ken jij alle klassiekers? Dan wordt dit een eitje!

Tussen de rondes door moet de stem natuurlijk ook worden gespaard en zullen jullie een heerlijk driegangendiner voorgeschoteld krijgen. Je hebt keuze uit vlees, vis of een vegetarisch gerecht, dus er moet zeker wat lekkers bij zitten voor een ieder!

Welk team weet het beste optreden neer te zetten en gaat er met de prijs vandoor? Reserveer vandaag nog het Karaoke Diner Leiden!

Het Karaoke Diner in Leiden is inclusief: 
– Ervaren Quizmaster
– Zaalhuur locatie binnenstad Leiden
– versiering
– Verkleedspulletjes
– Prijsje voor het winnende team
– BTW