Karaoke Diner Utrecht

  • Utrecht
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3,5 uur

Met onze muzikale Karaoke Diner in Utrecht zijn jullie gegarandeerd van een compleet verzorgde avond in Utrecht. Onze host bezorgt jullie een ontzettend gezellige avond onder het genot van een heerlijk driegangendiner in een privé zaal bij een van onze knusse restaurants. Welkom bij het meest muzikale diner in Utrecht; het Karaoke Diner!

Jullie worden in teams verdeeld, waarnaar de strijd pas echt gaat beginnen. We starten de avond met een muzikale quiz. Wie is een echte muziekkenner en heeft kennis van allerlei verschillende liedjes? Ben jij bekend met de grootste hit van Mariah Carey en zing jij “een eigen huis …” helemaal mee? Dan moet je in de eerste ronde van het Karaoke Diner zeker punten scoren.

De volgende rondes staan in het teken van zangtalent en performance. Allereest zal een ander team jullie een nummer opleggen welke jullie moeten vertolken. Waarnaar jullie de avond afsluiten met een eigen gekozen lied! Er wordt niet alleen gelet op de zang, maar er wordt voornamelijk gekeken naar het gehele plaatje; zang, dans en performance.

Je mag gebruik maken van onze knotsgekke attributen en zelf mag je natuurlijk ook allerlei spullen meenemen die bij kunnen dragen aan de performance!

Hoe ziet het programma voor het Karaoke Diner er uit? De koks van het restaurant gaan een heerlijk driegangendiner voor jullie bereiden, waarbij je de keuze hebt uit een vis, vlees of vegetarisch gerecht. Tussen deze heerlijke gerechten door, wordt het spel gespeeld. Zo heb je tijd om tijdens het diner met je vrienden, familie of collega’s lekker bij te kletsen en in te zien dat ze super aardig zijn. Om vervolgens tijdens het spel je vrienden op zij te zetten en met je team voor de winst te gaan.

Wie is de Karaoke Koning(in) van de avond en gaat er met de hoofdprijs vandoor? Zing met ons mee en boek het Karaoke Diner in Utrecht.

Het Karaoke Diner in Utrecht is inclusief: 
– Ervaren Quizmaster
– Zaalhuur locatie binnenstad Utrecht
– versiering
– Verkleedspulletjes
– Prijsje voor het winnende team
– BTW