Lipdub Maken in Breda

  • Breda
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 39.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Lights, camera… Action! Heeft u altijd al in een echte videoclip willen schitteren, en dan ook nog één die speciaal voor u en uw groep gemaakt wordt? Tijdens de workshop Lipdub Maken Breda maakt u een eigen lipdub en beleeft u een hilarische, gezellige en vrolijke middag met uw familie, vrienden of collega’s.
Wat is een lipdub?

Een lipdub is een videoclip die in één take opgenomen wordt. Dat gebeurt natuurlijk niet zomaar… Goed overleg en goede regie zijn hierbij enorm van belang. Het is essentieel dat ieder lid van de groep zijn of haar rol in het geheel weet en dat ieder weet wat hij of zij moet doen. De camera kan niet stoppen en de lipdub moet in één take opgenomen worden, dus alles moet als een soepele machine verlopen!

De lipdub is jaren geleden vanuit de Verenigde Staten overgewaaid naar Europa en is immens populair. Naast dat het een enorm leuke activiteit is om een lipdub op te nemen, kan de clip ook als uitstekende promotie dienen voor uw bedrijf, vriendengroep, vereniging of school.

De Workshop
Tijdens deze actieve en gezellige workshop zit u niet stil! Samen met een professionele cameraman slash regisseur gaat u aan de slag met uw eigen lipdub. De clip kan opgenomen worden op een locatie naar keuze óf u laat uzelf verrassen en komt naar hartje Breda, waar wij een locatie voor u in gedachten hebben.
U begint met het doorspreken van de act. Wie staat waar, wie doet wat en hoe gaat de clip verlopen? Alles moet duidelijk zijn. U wordt in kleinere groepen verdeeld en ieder voert zijn of haar taak uit.

Daarna is het tijd voor actie… De opname begint! U kunt de lipdub opnemen op een lied naar keuze, dus zorg dat u de tekst kent. Playbacken is essentieel in een lipdub!
Het eindresultaat wordt speciaal voor u gemonteerd. Het resultaat? Een hilarische herinnering aan een perfecte middag vol plezier, activiteit en gezelligheid!

Lipdub Maken Breda is inclusief;
-Professionele cameraman
-Montage
-BTW