Maak je eigen videoclip Breda

  • Breda
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 40.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.5 uur

Dit is een ongekend groepsuitje in de binnenstad van Breda. De Workshop ‘Maak Je Eigen Videoclip’ bevat alles wat een geslaagd bedrijfsfeest, vrijgezellenuitje of ander groepsevent nodig heeft. Verrassing, spanning, teambuilding en een hoop plezier, alles zit erin. Bovendien kun je jullie samenzijn vereeuwigen. Geweldig toch?

Vieren jullie een vrijgezellenfeest? Dan kan de videoclip natuurlijk draaien om de vrijgezel.  Of als het om een bedrijfsuitje gaat, dan kun je het lijflied of een ander thema inzetten. Zowel qua muziek als de beeldende uitvoering kunnen we alle kanten op bij de Workshop Maak Je Eigen Videoclip in Breda.

Met de hulp en begeleiding van jullie cameraman/ choreograaf gaan jullie aan de slag tijdens deze boeiende Workshop Maak Je Eigen Videoclip. Onze deskundige zal jullie prikkelen om samen een ‘storyboard’ en verhaallijn te bedenken. Stapsgewijs komen jullie tot een uitgekiende choreografie. Deze gaan jullie samen eerst alles  goed oefenen en inslijpen. Je begrijpt dat dit op zich al hilarische taferelen oplevert. Zo wordt er ook veel gelachen en plezier gemaakt tijden de Workshop Maak Je Eigen Videoclip in Breda.

Als jullie al een liedje of concept in gedachten hebben, neem die mee naar de Workshop. Alles is mogelijk qua muziekkeuze. ‘Old school’ , ‘Hollandse School’ of populaire hits van dit moment. Laat je muzikale fantasie maar de vrije loop! Ook hebben wij nagedacht over de vormgeving. Zo hebben wij diverse verkleedspullen en ludieke rekwisieten voor handen zodat jullie je kunnen oppimpen. Dit zal de sfeer van je eigen videoclip bepalen en onvergetelijk maken.

Hoe ziet het eindresultaat eruit? Onze specialisten zullen het eindresultaat monteren, editen en afwerken. Daarna sturen we jullie je eigen videoclip op. Jullie zullen genieten en versteld staan van de fraaie uitkomst. De Workshop Maak Je Eigen Videoclip  is daarom de beste manier om je groepsuitje in Breda te vereeuwigen.

Ook wat de locatie betreft zijn jullie helemaal vrij. Het kan natuurlijk op een eigen locatie gefilmd worden, bijvoorbeeld als het om een bedrijfsuitje gaat. In het geval van een vrijgezellenviering is de bruisende binnenstad van Breda natuurlijk een perfect toneel.

De Workshop Maak Je Eigen Videoclip is leerzaam, verrassend, actief, spannend en zit vol teambuilding. Vele andere groepen gingen jullie voor in Breda en hebben het er nog steeds over….

Maak Je Eigen Videoclip Breda is inclusief:
– Professionele cameraman/ choreografe
– Montage, editing en afwerking
– Garantie op memorabel en bijzonder uitje
– BTW