Maak je eigen Videoclip Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 39.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Dit te gekke groepsuitje wordt een groot succes! Onze Workshop ‘Maak Je Eigen Videoclip’ heeft alle ingrediënten voor een geslaagd bedrijfsuitje of vrijgezellenuitje in Rotterdam.

Voor een vrijgezellenuitje kun je jullie videoclip wijden aan het favoriete nummer van de vrijgezel in kwestie. Bij een bedrijfsuitje kun je het lijflied van het bedrijf of een ander toepasselijk concept in je videoclip verwerken. Qua beeld en muziek is natuurlijk alles mogelijk bij Maak Je Eigen Videoclip in Rotterdam.

Onder begeleiding van een ervaren cameraman neem je jouw eigen muziekclip op. De Workshop Maak Je Eigen Videoclip start met het bedenken van een storyboard en jullie verhaallijn naar keuze. Samen met onze cameraman kom je tot een uitdagende choreografie die jullie eerst samen gaan oefenen. Dat op zich is natuurlijk al vermakelijk en hilarisch!

Neem een liedje naar keuze. Of het nu ‘old school’ is (Michael Jackson/ Madonna) of hedendaags, of van de ‘Hollandse School’ (Borsato/ Hazes), het kan allemaal!

Ook verkleedspullen en leuke attributen heeft onze cameraman paraat. Jullie kunnen je dus verkleden geheel op het thema van je verhaal. In Maak Je Eigen Videoclip in Rotterdam kun je dus al je fantasie, inspiratie en creativiteit kwijt!

Natuurlijk wil je ook nagenieten van het eindresultaat. Wij nemen de videoclip niet alleen op. Wij zorgen ook voor de editing en zorgen dat je jouw eigen videoclip krijgt toegestuurd.

Daarom is Maak Je Eigen Videoclip bij uitstek geschikt als onderdeel van een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje of ander bijzonder groepsuitje in Rotterdam.

Maak Je Eigen Videoclip Rotterdam is inclusief:
– Professionele cameraman/ choreograaf
– Montage en editing
– Garantie op onvergetelijk en bijzonder uitje
– BTW