Magic Dinner Show Eindhoven

  • Eindhoven
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Ken je onze verbazende illusionist al? Vanavond in Eindhoven verzorgen wij een betoverend groepsuitje vol wonderlijke taferelen en Bourgondisch genieten. Deze ervaren magiër weet hoe hij je kan amuseren en entertainen. Gevarieerde trucs wisselen elkaar in aangenaam tempo af. Onze professionele illusionist kan bijvoorbeeld gedachten lezen en je toekomst voorspellen. Of wat dacht je van het laten verdwijnen of tevoorschijn toveren van voorwerpen?
Verheug je maar alvast op deze buitengewone avond in Eindhoven, samen met je vrienden, collega’s of familie. Tussen alle hilarische kunstjes door, kun je volop genieten van een uitgebreid en smakelijk driegangendiner.

Magic Dinner Show Eindhoven
Exclusief voor uw gezelschap hebben wij een speciale ruimte in de Eindhovense binnenstad geregeld. In dit knusse restaurant neem je plaats aan een feestelijk gedekte tafel. Je wordt om te beginnen verwend met een heerlijk welkomstdrankje. Daarna zal onze top illusionist jullie verwelkomen en starten met zijn onvergetelijke act. De Magic Dinner Show Eindhoven staat garant voor waanzinnige magie en raadselachtige illusies. Ook kun je regelmatig bijkletsen met je tafelgenoten, want tussendoor serveren wij de culinaire hoogstandjes van ons topdiner.

Na een appetijtelijk voorgerecht is het tijd voor de volgende wonderbaarlijke trucs uit de eindeloze trukendoos van onze entertainer. Uniek aan de Magic Dinner Show in Eindhoven is dat onze goedlachse illusionist ook vlak bij je tafel komt. En nog slaagt je er niet in om door zijn illusies heen te prikken! Hoe doet hij dat?

Onze perfecte combinatie van lekker eten en verrassend amusement resulteert in een succesvol en gedenkwaardig uitje in Eindhoven.

De Magic Dinner Show in Eindhoven is inclusief:
– Zaalhuur locatie Eindhoven
– Professionele en ervaren illusionist
– Driegangendiner
– Te boeken op je gewenste datum en tijdstip!
– BTW

Tip: Dit uitje is ook voor een andere stad of locatie te boeken! De Magic Dinnershow doen wij in heel Nederland. Raadpleeg gerust een van onze behulpzame eventplanners om de uitgebreide mogelijkheden te bespreken.