Magic Dinner Show Haarlem

  • Vanaf 20 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

In het historische Haarlem bieden wij u een betoverend arrangement met magische taferelen.  Bij de Magic Dinner Show Haarlem leggen wij u en uw gasten in de watten. Combineer onvoorstelbaar entertainment met Bourgondisch tafelen. Welkom op deze knusse locatie in de binnenstad van Haarlem. Onze illusionist verwelkomt u hartelijk bij binnenkomst. Deze professionele mentalist weet als geen ander hoe hij uw gezelschap middels ongelofelijke kunsten kan vermaken. Geraffineerde en doortrapte illusies komen in een aangenaam tempo voorbij.

Wat kan onze topillusionist allemaal? We lichten een tipje van de sluier op.  Bijvoorbeeld; gedachten lezen, uw toekomst voorspellen en natuurlijk originele verdwijntrucs! Dit worden dus bijzondere uurtjes in het gezellige Haarlem! De magische acts worden smakelijk afgewisseld met de voortreffelijke dinergangen!

Magic Dinner Show Haarlem
In een exclusief zaaltje in het Haarlemse centrum gaat het gebeuren. De tafels zijn sierlijk en feestelijk gedekt en het welkomstdrankje zal u zeker behagen. Dan verschijnt onze bewezen illusionist om u hartelijk te begroeten en zijn eerste act te brengen. Spannende magie en raadselachtige illusies heeft onze illusionist voor u in petto. Tussen alle trucs door kletst u lekker bij en geniet u van de verrukkelijke gerechten van het diner in Haarlem.

Na het smakelijke voorgerecht komt onze illusionist terug met weer verrassende nummers uit zijn uitgebreide trukendoos. De Magic Dinner Show in Haarlem staat bekend om de intieme sfeer van het diner. Onze innemende illusionist komt namelijk ook bij uw tafel voor een paar illusies van dichtbij. Lukt het om de truc te ontrafelen of tuimelt u er toch weer in?

Bent u klaar voor deze ultieme combi van lekker eten amusement? Maak u klaar voor dit topuitje in het culinaire Haarlem.

Magic Dinner Show Haarlem is inclusief:
– Zaalhuur locatie Haarlem
– Professionele en bewezen illusionist
– Driegangen-menu
– Te boeken op elke dag en tijdstip!
– BTW

Tip! Wilt u dit uitje in een andere stad of locatie? De Magic Dinnershow is in alle provincies van het land te boeken via Get Events. Bel of mail gerust een van onze sympathieke medewerkers voor vrijblijvend advies of offerte.