Magic Dinnershow Breda

  • Breda
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Vandaag toveren wij een lach op je gezicht met onze Magic Dinner Show. Dit bijzondere event mag je namelijk niet missen!  Wij koppelen Bourgondisch dineren aan magisch amusement. De Magic Dinner Show in Breda wordt naar een topniveau getild door je eigen illusionist. Samen met je gasten beleeft je een paar sfeervolle en wonderlijke uren.

De perfecte locatie voor een groepsuitje ligt hier in Breda. Welkom bij dit feest van de verwondering. Vanavond zie je verbazingwekkende taferelen en onvoorstelbare illusies. Onze illusionist is een expert in het lezen van gedachten, het voorspellen van de toekomst en allerhande goocheltrucs. Dit onvergetelijke groepsuitje in Breda wordt natuurlijk opgesierd met ons uitgebreide topdiner! Onze culinaire chef staat tijdens de acts heerlijke gerechten voor je te maken. Eet smakelijk en geniet!

Magic Dinner Show in Breda
Wij hebben de beste locatie in de binnenstad van Breda geregeld. Wij voorspellen een mooie avond voor jou en je gasten. Na het eerste feestelijke drankje is het showtime voor onze illusionist! Deze tovenaar verschijnt voor zijn openingsact en zal jullie verbazen met zijn doortrapte illusies en bloedstollende magie. Tussen deze betoverende acts door wordt er natuurlijk gezellig gekletst en getafeld.

Na het verrassende voorgerecht komt de illusionist terug met nog meer originele trucs uit zijn grote trukendoos. Ook komt onze ervaren mentalist bij je eigen tafel langs voor tucjes aan tafel. Je gelooft je eigen ogen niet!

Volg ons naar het knusse Breda voor dit feest van culinair genot en onvergetelijk entertainment! Wij nodigen je uit voor de Magic Dinner Show in Breda. Pak nu je kans!

Magic Dinner Breda is inclusief:
– Zaalhuur locatie Breda
– Professionele, ervaren en bewezen illusionist
– Uitgebreide driegangen-menu
– Te boeken op dag en tijdstip naar keuze
– BTW

Tip! Dit arrangement bieden wij ook aan op andere locaties of een andere stad naar keuze. Onze sympathieke eventmanagers stellen graag een vrijblijvende offerte voor je op.