Minute to Win it Speldiner Amsterdam

  • Amsterdam
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3,5 uur

Maak je borst maar nat, want vandaag gaan jullie heel wat beleven! Het Minute to Win it Speldiner in Amsterdam is een lekker spannend speldiner en wordt gespeeld op het scherpst van de snede. Gepresenteerd door een ervaren quizmaster, in combinatie met een heerlijk driegangendiner is dit speldiner een echte aanrader!

Minute to Win it bestaat uit een grote verscheidenheid aan opdrachten, vragen en breinbrekers. De spellen zijn uiteenlopend van aard. Sommige zijn actief, andere weer ludiek en weer andere gewaagd of gedurfd. Maar één ding hebben ze met elkaar gemeen. Ze zijn stuk voor stuk zenuwslopend. Elke opdracht moet immers binnen de minuut worden vervuld en is in teamverband.

Behalve behendigheid komt daar ook een stukje tactiek om de hoek kijken. Welk team weet de juiste tactiek te gebruiken op het juiste moment?

Minute to Win it Diner Spelverloop
Zodra de teams zijn geformeerd en de spelregels bekend zijn gemaakt, kan het spel beginnen. Zodra de stopwatch ingaat is de spanning is om te snijden. Overschrijden jullie de minuut, of blijven jullie er netjes binnen?

Samen met je teamgenoten ga je de strijd! Onze quizmaster zorgt ervoor dat het geheel in goede banen wordt geleidt. Wij testen jullie vingervlugheid, behendigheid, intelligentie en samenwerkingsvermogen.

Zie de ontlading op de gespannen koppies van je collega’s wanneer zij een opdracht binnen de minuut hebben weten te vervullen! Tussen alle verschillende spellen door kunnen jullie genieten van een heerlijk driegangendiner.

Hierbij hebben jullie de keuze uit verschillende heerlijke gerechten en ook voor iedereen met speciale dieetwensen weet onze kok wat lekkers voor te schotelen.

Kortom, boek dit heerlijke Minute to Win it Speldiner en trakteer jezelf en je collega’s op een paar vermakelijke uurtjes gezelligheid in de Amsterdamse binnenstad.

Hebben jullie zin gekregen om het Minute to Win it Speldiner te reserveren maar willen jullie het in een andere stad spelen? Geen probleem! Wij organiseren onze speldiners in heel Nederland. Neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers voor meer informatie.

Inclusief:
– Quizmaster
– Zaalhuur
– Driegangendiner
– Spelmaterialen
– Prijs voor het winnende team
– BTW