Minute to Win it Speldiner Breda

  • Breda
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3,5 uur

Met ons Minute to Win it Speldiner in Breda staat jullie heel wat te wachten. Vanavond komen jullie erachter wie beschikt over zenuwen van staal! Want behalve dat sommige opdrachten het uiterste van jullie vragen, moeten ze ook binnen één minuut worden vervuld!

Dit zorgt voor een gezonde dosis spanning binnen jullie bedrijf, team, vrienden of vriendinnengroep. Weet jij je hoofd koel te houden wanneer je de seconden weg ziet tikken? Je komt er vanavond achter!

Ons minute to Win it Speldiner is een lekker spannend spelprogramma vol gezelligheid waarbij elke seconde telt en tactiek en techniek voorop staan!

Minute to Win it Speldiner in Breda Verloop
Minute to Win it is een van tv bekend spelprogramma en nu ook in Breda te spelen. Leef je helemaal uit samen met je vrienden en collega’s. Speel samen met elkaar en tegen elkaar tijdens deze strijd der giganten.

Tijdens dit spelprogramma heeft onze quizmaster een hoop verschillende spellen, opdrachten en breinbrekers voor jullie in petto. En al deze opdrachten hebben één ding gemeen. Ze moeten stuk voor stuk binnen de minuut worden vervuld.

Onze quizmaster begint het spel met het formeren van de teams. Zodra de teams bekend zijn, is het tijd om alle neuzen dezelfde kant op te laten staan. Jullie moeten jullie gezamenlijke tactiek gaan bespreken.

Welk teamlid is het best in welke opdracht. Zodra iedereen weet wat hem of haar te doen staat wordt de stopwatch tevoorschijn gehaald en gaan we beginnen. Behendigheid, durf, lef en vingervlugheid zijn zomaar een aantal facetten welke aangeboord gaan worden.

Tussen de opdrachten door is het tijd voor een heerlijk driegangendiner. Hierbij hebben jullie de keuze uit verschillende voor- hoofd- en nagerechten. En ook voor iedereen met speciale dieetwensen weet onze kok altijd wel iets lekkers voor te schotelen.

Inclusief:
– Quizmaster
– Zaalhuur
– Driegangendiner
– Spelmaterialen
– Prijs voor het winnende team
– BTW