Moord High Tea Breda

  • Breda
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 42.50 p.p. (incl. BTW)
  • 2.5 uur

Wij hebben nu iets nieuws, naast onze oude vertrouwde Moorddiner en Moordspel hebben wij nu de Moord High Tea Breda.

Tijdens dit gezellige groepsuitje in Breda kruipt u in de huid van Fledder en de Cock, Sherlock Holmes en  Columbo!

U moet tijdens deze Moord High Tea namelijk een moord oplossen! Aan de hand van scherpe ondervragingstechnieken en listige verhoormethodes gaat u tijdens deze Moord High Tea de verdachten ondervragen. U zult het bewijsmateriaal op waarde moeten schatten en op deze manier de dader achter slot en tralies zien te krijgen. Natuurlijk zullen wij ervoor zorgen dat u tijdens dit moordspel in Breda aan niks tekort komt en serveren wij u tussen de bedrijven door een heerlijk High Tea om uw vingers bij af te likken.

Tijdens onze Moord High Tea in Breda bent u verzekerd van een groepsuitje vol spanning, humor en lekker eten!!

Moordspel
Als iedereen plaats heeft genomen in een van onze High Tea Rooms in hartje Breda zullen onze agenten het pand binnenvallen. Deze zullen u mededelen dat er een moord is gepleegd, ook zullen zij u vertellen dat de dader zich nog onder uw gasten bevindt. Is dat even schrikken!

Nadat onze agenten de vermoedelijke daders uit uw gezelschap apart hebben genomen en door middel van visuele kenmerken nog net even iets verdachter hebben gemaakt kan het moordspel beginnen. De rest van uw gezelschap wordt in teams verdeeld die het tegen elkaar moeten opnemen. Door middel van geslepen verhoormethodes en ondervragingstechnieken moet u dit moordmysterie zien op te lossen. Welk team weet zich als winnaar van de Moord High Tea in Breda uit te roepen en zal de hoofdprijs in de wacht  weten te slepen?

Natuurlijk zullen wij ervoor zorgen dat u tijden deze Moord High Tea aan niks tekort komt. Daarom wordt u tussen de rondes van dit Moordspel getrakteerd op een High Tea. Deze High Tea zal bestaan uit scones, sandwiches zoetigheden en natuurlijk onbeperkt thee.

Onze Moord High Tea is een perfecte activiteit voor tijdens uw bedrijfsuitje, groepsuitje, of vrijgezellenfeest  in Breda!

Inclusief:
– Hilarisch moordspel
– Privé-zaal & locatiekosten
– Een overheerlijke & uitgebreide High Tea
– Verschillende theemelanges
– Acteur(s)
– BTW

Let op! Komt u niet aan het minimale aantal personen? Als u bereid bent om voor het minimale aantal personen te betalen dan is dit geen enkel probleem.

Tip! Heeft u zelf al een locatie of wilt u ons Moordspel in een andere stad spelen? Wij bieden het Moordspel ook los, aan zonder High Tea, op een door u gekozen locatie. Bel of mail voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.