Moord in het Pand

  • Eindhoven
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 40.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.5 uur

Ons Moord in het Pand is een spelprogramma vol verrassingen en lekker eten in hartje Eindhoven en juist daarom is dit Moordspel perfect geschikt als onderdeel van een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.

Moord in het Pand Spelverloop
Als iedereen een plaatsje aan de tafel heeft bemachtigd wordt de rust ruw verstoord en zullen onze politieagenten de eetzaal binnen vallen. Deze zullen vertellen dat er een gruwelijk misdrijf heeft plaatsgevonden; er is namelijk iemand vermoord. Is dat even schrikken? En wat misschien nog wel angstaanjagender is; de dader bevindt zich onder de genodigden.

Onze agenten zullen de verdachten uit uw gezelschap apart nemen en de rest van uw gezelschap in verschillende teams opdelen. Deze teams moeten niet alleen tegen elkaar gaan strijden maar ook deze gruwelijke moordzaak zien op te lossen, door middel van listige vragen en slimme verhoortechnieken moeten zij erachter zien te komen wie deze koelbloedige moord heeft gepleegd.

Tussen de rondes van dit moordspel door zullen wij de high tea serveren, zodat iedereen even op adem en ideeën kan komen.

Aan het eind van dit spelprogramma zullen wij erachter komen welk team deze zaak heeft weten op te lossen en met de grote prijs huiswaarts zal keren.

Ons Moord in het pand staat bol van de spanning, lekker eten en hilariteit en is perfect geschikt als onderdeel van een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.

Inclusief:
– Hilarisch moordspel
– Privé-zaal & locatiekosten
– Een overheerlijke & uitgebreide High Tea*
– Verschillende theemelanges, koffie en jus d’orange.
– Acteurs
– BTW