Moordspel Eindhoven

  • Eindhoven
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Tijdens ons spannende Moordspel in Eindhoven hoeft u zich geen moment te vervelen! Het belooft een groepsuitje te worden vol spanning en intriges.

Speciaal voor u en uw gezelschap hebben wij een aparte locatie in de binnenstad van Eindhoven gereserveerd waar jullie dit aangrijpende spel zullen spelen. Wanneer u en uw gezelschap rustig en nietsvermoedend een drankje zitten te nuttigen en een praatje zitten te maken valt de politie binnen. En begint met een introductie en verteld dat er is een moord gepleegd! Op dit moment is iedereen nog verdacht, want wat de politie zeker weet ie dat de moordenaar bij u aan tafel zit! De politie zal goed opletten wie uiteindelijk als echte verdachten naar voren komen en deze zullen even apart worden genomen.

Het overgebleven gezelschap wordt in teams verdeeld en zullen de politie moeten helpen met de moord oplossen. Wij zullen hun ondervraagtechnieken en foulleringstechnieken moeten bedenken en toepassen, om zo achter de waarheid te komen.

Nadat elk team zijn of haar slotpleidooi heeft gehouden worden de verdachten weer apart genomen en wordt er uiteindelijk onthuld wie de dader is en waarom. Heeft uw rechercheursteam het goede antwoord? Dan gaat jullie team met de welverdiende prijs en een goed gevoel naar huis!

Bezit u de skills van een rechercheur en kunt u de waarheid boven tafel krijgen? Boek dan nu het spannende maar zeker ook hilarische Moordspel in Eindhoven!

Inclusief:
-Locatiehuur
-Professionele acteur(s)
-Spelmaterialen
-Prijsje voor het winnende team
-BTW