Moordspel High Tea Rotterdam – Moordlunch Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 42.50 p.p. (incl. BTW)
  • 2.5 uur

Met deze Moord High Tea in Rotterdam kruipt u in de huid van Sherlock Holmes, Columbo en Appie Baantjer.

Tijdens deze moordlunch moet u namelijk een moord oplossen! U moet verdachten ondervragen, bewijsmateriaal verzamelen en de dader achter slot en tralies zien te krijgen. Tijdens ons moordspel kunt u niemand vertrouwen en moet u alles uit de kast halen om dit mysterie te ontrafelen. Ons moordspel High Tea in Rotterdam staat garant voor een middagje spanning en plezier met uw collega’s, vrienden en familie.

U kunt u helemaal uitleven als een van de verdachten of als doortastende detective. Tijdens ons moordspel bent u verzekerd van een gezellige middag vol verrassingen.

Moordspel High Tea Rotterdam
Onze Moord high Tea speelt zich af in een van onze speciaal geselecteerde Rotterdamse High Tea rooms. Hier hebben wij speciaal voor uw gezelschap een privéruimte gereserveerd. Als iedereen zijn of haar plaatsje heeft gevonden zal de politie het pand binnenvallen. Zij zullen uw gasten vertellen dat er een moord is gepleegd en dat de verdachte zich nog in het restaurant bevindt.

De rechercheurs zullen de verdachten apart nemen en van visuele kenmerken voorzien. De rest van uw gezelschap wordt in teams opgedeeld die het tegen elkaar moeten gaan opnemen en deze moordzaak moeten proberen op te lossen. Natuurlijk zullen wij ervoor zorgen dat u tijdens het Moordspel niet op een droogje hoeft te zitten. Want tussen de rondes van dit Moordspel door zullen wij u trakteren op een heerlijke High Tea.

Onze moordlunch Rotterdam is een goede manier is om uw vrijgezellenfeest, teamuitje of bedrijfsuitje onvergetelijk te maken!

Inclusief:
– Hilarisch moordspel
– Privé-zaal & locatiekosten
– Een overheerlijke & uitgebreide High Tea
– Verschillende theemelanges
– Acteurs
– BTW

Let op! Komt u niet aan het minimale aantal personen? Als u bereid bent om voor het minimale aantal personen te betalen dan is dit geen enkel probleem.

Tip! Heeft u zelf al een locatie of wilt u ons Moordspel in een andere stad spelen? Wij bieden het Moordspel ook los, aan zonder High Tea, op een door u gekozen locatie. Bel of mail voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.