Moordspel Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Vul je groepsuitje in Rotterdam aan met ons imponerende Moordspel. Verrijk je bedrijfsfeest, personeelsuitje of vrijgezellenfeest met de nodige intriges en raadsels. Dit wordt een boeiend uitje waar nog lang over wordt nagepraat!

In de binnenstad van Rotterdam hebben wij een exclusieve ruimte waar wij dit aangrijpende spel gaan spelen. Samen met je gasten zit je kletsend en nietsvermoedend aan een drankje wanneer het noodlot toeslaat. Je bent ineens getuige van een heuse politie-inval. Een aantal Rotterdamse agenten stormen de ruimte binnen en vertellen dat er in Rotterdam een brute moord is gepleegd!

Op dit moment zijn alle aanwezigen verdacht, want deze agenten zijn er zeker van dat de dader zich in jullie midden bevind! De meest verdachte gasten worden even apart genomen voor verhoor. De rest van de groep krijgt verdere instructie over het Moordspel Rotterdam. Het is nu aan jou en je onderzoeksteam om via verhoortechnieken en puzzelwerk de onderste steen boven te krijgen. De apart genomen verdachten worden na het politieverhoor aan jullie uitgeleverd. Het is aan jou om te bepalen wie die gewetenloze dader is van het Moordspel Rotterdam.

Via een slotpleidooi kun je aan het eind de resultaten bekend maken. Dan zal blijken welk team de beste uitkomst heeft en wie de prijs van de dag krijgt! En natuurlijk promotie in het politiekorps van Rotterdam!

Lukt het jou om als een echte Derrick of Columbo de waarheid boven tafel te krijgen? Maak het mee tijdens ons spannende en vermakelijke Moordspel in Rotterdam!

Het moordspel in Rotterdam is inclusief:
– Locatiehuur Rotterdam
– Professionele acteur(s)
– Spelmaterialen
– Prijsje voor het winnende team
– BTW