Ontmasker de Trol Breda

  • Breda
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Vertrouwt u uw collega’s, familieleden of vrienden blindelings? Trap er tijdens ons Ontmasker de Trol Spelprogramma in Breda maar niet in!

Want hoe betrouwbaar iedereen er ook uitziet… Schijn bedriegt gedurende dit groepsuitje!

We starten dit spelprogramma op de Markt, waar u wordt ontvangen door 1 van onze enthousiaste spelbegeleiders. De spelbegeleider zal vervolgens het spel uitleggen en de spelmaterialen overhandigen.

Uw gezelschap wordt opgedeeld in minimaal 2 teams. Ieder teamlid wordt even apart genomen door de spelbegeleider om zijn of haar rol te onthullen. In ieder team wordt 1 teamlid aangewezen die tijdens het hele spel de rol als Trol op zich zal nemen! Zijn taak? Er zo stiekem en geniepig mogelijk voor zorgen, dat de punten overvliegen naar het andere team!

Natuurlijk is het de bedoeling dat niemand dit merkt, en dat de Trol dus undercover blijft! De opdrachten die de teams uit moeten voeren concentreren zich rondom samenwerking, een hoge mate van teambuilding en logisch nadenken.

De grappige, leuke en soms cryptische opdrachten leiden u door het centrum van de stad en zijn uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes en personeelsfeestjes. Na 2,5 uur is het tijd om te bekijken hoe goed de Trol zijn taak heeft uit weten te voeren. Hebben jullie doorgehad wie jullie om de tuin probeerde te leiden?

Weten jullie de juiste Trol aan te wijzen? Het team dat uiteindelijk de meeste punten heeft weten bijeen te sprokkelen, wint dit spannende spelprogramma en een leuke prijs!

Ons Ontmasker de Trol Spel is een spannend en uitdagend vrijgezellenfeest of personeelsuitje in Breda!

Inclusief; 
– Enthousiaste spelleiding
– Spelmaterialen
– Drankje tijdens de prijsuitreiking
– Prijsje voor het winnende team
– Flinke dosis teambuilding
– BTW