Ontmasker de Trol Eindhoven

  • Eindhoven
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Ons Ontmasker de Trol Spelprogramma is het perfecte uitje voor iedereen die op zoek is naar een actief teambuildingsuitje in Eindhoven.

Dit spelprogramma zit vol opdrachten die doormiddel van een goede samenwerking volbracht moeten worden en juist daarom is dit spelprogramma zo geschikt als bedrijfsuitje, personeelsfeestje en teambuildingsevenement in de binnenstad van Eindhoven.

Tijdens dit spelprogramma in Eindhoven is niemand meer te vertrouwen!

Bij aankomst zal de spelbegeleider uw gezelschap verwelkomen en de teams indelen, vervolgens zal iedereen te horen krijgen wat zijn of haar rol in het spel zal zijn, want in ieder team zal zich een Trol bevinden. Deze Trol zal proberen om op een geniepige wijze de boel in het honderd te laten lopen en zo punten bijeen te sprokkelen voor het andere team.

Als de teams zijn ingedeeld en iedereen zijn of haar rol in het spel weet zullen de teams het centrum van Eindhoven induiken,  onderweg moet elk team door middel van samenwerking tal van afwisselende en spannende opdrachten vervullen, waarbij de Trol ervoor moet zorgen dat alles in de soep loopt.

Als alle opdrachten zijn vervuld zullen alle teams weer bij elkaar komen waar ze op een welverdiende consumptie worden getrakteerd. Tijdens deze pauze zal de spelbegeleider de punten bij elkaar optellen en het winnende team bekend maken.

Het Ontmasker de Trol spelprogramma is ideaal als groepsuitje of als onderdeel van een heel dagprogramma in Eindhoven.

Inclusief:
– Ervaren spelbegeleider
– Spelmaterialen
– Prijsuitreiking
– Consumptie tijdens de prijsuitreiking
– BTW