Ontmasker de Trol Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 24.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Ons Ontmasker de Trol Rotterdam; het ultieme groepsuitje!
Het Ontmasker de Trol spel is de meest gewilde citygame van dit moment en dit is zeker niet zonder reden. Deze meeslepende citygame zit boordevol spanning, actie en teambuilding!

Bij aanvang zullen wij de teams formeren en de spelmaterialen overhandigen. En zodra alle neuzen dezelfde kant op staan is het klaar voor de start en,, af!

Wij kunnen u verzekeren, de spanning zal hoog oplopen tijdens dit wervelende spelprogramma in Rotterdam!

De opdrachten voeren u langs de verschillende Rotterdamse high lights, maar houdt ten alle tijden uw ogen open en verlies uw teamgenoten geen moment uit het oog, want de Trol ligt op de loer. Deze geraffineerde overloper zal op slinkse wijze uw zuur verdiende punten afsnoepen.
Nadat onze spelbegeleider de speluitleg heeft gedaan gaat u in teamverband een aantal interactieve en vooral hilarische opdrachten uitvoeren waarbij samenwerking een must is.

Als de opdrachten zijn vervuld zullen de teams weer terugkeren naar de spelbegeleider. Hij zal u op een drankje trakteren en terwijl iedereen vol spanning zit te wachten zal hij de mollen ontmaskeren en het winnende team bekend maken.

Heeft u al zin gekregen? Aarzel dan niet langer en neem contact op met een van onze medewerken voor de mogelijkheden.
Ons Ontmasker de Trol spelprogramma heeft alle ingrediënten in huis om van uw groepsuitje in Rotterdam een onvergetelijke dag te maken.
Ontmasker de Trol Rotterdam; wie kunt u nog vertrouwen?

Het Ontmasker de Trol Rotterdam is Inclusief:
– professionele begeleiding
– consumptie in café (bier, fris, wijn)
– spelmaterialen
– prijs winnaars
– te boeken op uw dag en tijdstip!
– BTW