Outdoor Experience

  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 75.00 p.p. (incl. BTW)
  • 6.5 uur

Tijdens dit arrangement hebben wij twee van onze toppers gecombineerd tot een geweldig groepsuitje in het Amsterdamse Bos. 

Ontmasker de Trol Spel

We beginnen dit arrangement met het Ontmasker de Trol Spel. Tijdens ons Wie is de Mol Spel draait alles om behendigheid, samenwerking en vertrouwen. Op wie kunt u nog rekenen tijdens dit spannende spelprogramma? Verdeeld in verschillende teams wordt u het Amsterdamse bos in gestuurd, hier moet u in teamverband de uiteenlopende ontmasker de trol opdrachten vervullen. Maar pas op, want de mol ligt altijd op de loer! Deze stiekeme stiekemerd zal op een listige wijze zoveel mogelijk punten proberen te verspelen.

 

Het Ontmasker de Trol spel is een groepsuitje vol spanning, teambuilding, behendigheid en hilarische opdrachten.  Deze opdrachten zijn doormiddel van samenwerking en een portie gezond verstand te vervullen, maar net als alles gesmeerd loopt komt de mol om de hoek kijken.  Dus houdt u oren en ogen open en vertrouw niemand!

 

Als de tijd om is en de opdrachten zijn vervuld komt iedereen weer terug bij de spelbegeleider, deze zal iedereen op een consumptie trakteren en u niet langer in spanning houden. Terwijl u van uw consumptie aan het genieten bent zal de spelbegeleider de mollen ontmaskeren en het winnende team bekend maken.

Wij garanderen u dat ons ingenieus opgezette wie is de mol spelprogramma zal uw groepsuitje omtoveren tot een onvergetelijk evenement in het Amsterdamse bos!

 

Hou van Holland Diner

Na het Wie is de Mol Spel gaan we verder met het gezelligste speldiner van dit moment; Het Hou van Holland Diner!  Onder het genot van een heerlijk drie gangen diner speelt u samen met ons het Ik Hou van Holland Spel. Dit speldiner bestaat uit verschillende quizrondes. Zo beginnen we met een algemene kennis ronde. Dit om de boel even lekker op gang te brengen. Na deze algemene kennis ronde gaan we verder met bieden, raden, zingen, uitbeelden, schatten en raddraaien. Kortom we maken er een echt Hollands feestje van. En u moet niet raar opkijken als uw collega’s aan het eind van de avond in polonaise het pand weer verlaten.

 

Tussen de rondes moet er natuurlijk ook gegeten worden. Daarom zullen wij u trakteren op een heerlijk drie gangen diner. Tijdens deze gangen heeft u de keuze uit vlees, vis en vegetarisch en op deze manier zullen wij ervoor zorgen dat iedereen aan zijn trekken komt tijdens dit groepsuitje in het Amsterdamse bos.

 

Inclusief:- Ervaren Spelbegeleider- Wie is de Mol Spelmaterialen – Consumptie en prijs voor het winnende team- Drie gangen diner- Quizmaster- Spelmaterialen prijsuitreiking – BTW