Party Boot Amsterdam. Feestboot Amsterdam

  • Amsterdam
  • Vanaf 50 personen
  • v.a. 75.00 p.p. (incl. BTW)
  • 4.0 uur

Onze party boot is een knallend bedrijfsuitje in onze hoofdstad!

Tijdens dit bedrijfsuitje heten wij u hartelijk welkom op onze feestboot. Op deze boot gaat het maar om 1 ding; Feest vieren met uw vrienden en collega’s!

Bij binnenkomst op onze Party Boot in Amsterdam wordt u met een heerlijk glaasje prosecco welkom geheten en behalve dat dit glaasje bubbels erg lekker is werkt het natuurlijk ook sfeer verhogend.

Zodra iedereen zijn of haar plekje op onze party boot heeft gevonden zal de DJ de eerste tunes ten gehore brengen en zodra de schipper de trossen heeft losgegooid, zal de DJ zijn geluidsapparatuur steeds verder opendraaien.

Muziek uit de jaren 70, 80, of toch gewoon lekker top 40? U vraagt en hij draait! Niets is te gek tijdens dit gezellige bedrijfsuitje in Amsterdam.

Op deze feestboot heeft u de beschikking over een onbeperkte Hollandse bar. En behalve dat de bier, wijn, of glaasjes fris rijkelijk zullen vloeien wordt u zo nu en dan ook getrakteerd op een ouderwetse bitterbal! Kortom; het feest kan beginnen!

En voor iedereen die even genoeg heeft gedanst kan zich op het buitendek begeven en van het prachtige uitzicht op de Amsterdamse haven genieten. En zeg nu eerlijk, wat kan een mens nog meer wensen?

Dus voor iedereen die iets te vieren heeft in Amsterdam is onze party boot een niet te versmaden groepsuitje in Amsterdam!

Onze party boot Amsterdam is inclusief;
– Boothuur ( 4 uur )
– Personeel
– DJ
– BTW

Wij bieden ook een Party Boot in Rotterdam!