Poker Workshop Eindhoven

  • Eindhoven
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.5 uur

Durf je tijdens onze poker workshop in Eindhoven all-in te gaan? Kom erachter of je de beste pokerhand bezit tijdens onze poker workshop in Eindhoven!

Door de ideale mix van spanning, gezelligheid en teambuilding leent deze poker workshop zich perfect uit als activiteit voor een bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeest of vriendenuitje.

Speciaal voor deze workshop reserveren wij voor jou en je gezelschap een aparte ruimte in het altijd gezellige centrum van Eindhoven. Hier staat onze geslepen pokerinstructeur, professionele pokertafel(s) en natuurlijk de welbekende pokerchips al op jullie te wachten! We beginnen deze pokerworkshop met een korte introductie over het spel en natuurlijk de speluitleg. Tijdens deze speluitleg zal onze pokerinstructeur de basis en de geheimen van het veelbewogen pokerspel ontsluieren.

Zodra iedereen de basisbeginselen onder de knie heeft, gaan we door met het echte werk! Het is tijd om je uitgestreken pokerface op te zetten tijdens een goed potje bluffen!

Beschik je over stalen zenuwen? Dan sleep je aan het eind de titel van ‘’Poker winnaar’’ in de wacht en ga je er met de grote hoofdprijs en veel ervaring naar huis!

Durf jij een gokje te wagen? Boek dan nu deze leerzame en vooral gezellige pokerworkshop in Eindhoven!

Inclusief:
-Enthousiaste pokerinstructeur
-Professionele pokertafel(s)
-Poker playing chips & speelkaarten
-Prijsje voor het winnende team
-Zaalhuur
-BTW