Pokerdiner Eindhoven

  • Eindhoven
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Heeft u zin om een gokje te wagen? Dan is ons pokerdiner precies wat u zoekt.

Met ons Pokerdiner in Eindhoven combineren wij een pokerworkshop met een heerlijk drie gangen diner.

Bij binnenkomst zal onze enthousiaste pokerleraar al klaar staan om u de fijne kneepjes van het ‘’pokervak’’ bij te brengen. En dat pokeren een vak is zal  onze pientere pokerleraar u tijdens deze pokerworkshop laten zien ook! Op een relaxte wijze zal hij u tijdens deze pokerworkshop inwijden in de wondere  wereld van het pokeren.

Flush, Texas Hold-Em en Dallas let him go, kent u ze al? Aan het einde van deze pokerworkshop zeker!

Maar natuurlijk is er na deze uitleg ook nog voldoende ruimte over voor een echt potje pokeren. Tijdens deze ‘’pokermatch’’ kunt u de zojuist geleerde technieken in de praktijk brengen en kunt u laten zien wie zijn of haar pokerface het beste in de plooi kan houden.

Aan het eind van deze pokerworkshop zijn we aanbeland bij  het drie gangen diner. Tijdens dit diner kunt u zich tegoed doen aan alle heerlijkheden die onze kok voor u heeft bereidt.

Met ons pokerdiner hoeft u niet bang te zijn om een gokje te wagen, want tijdens dit groepsuitje in Eindhoven zit u altijd goed!

Inclusief:
– Zaalhuur
– Professionele instructeur en materialen
– Compleet 3-gangen diner
– Prijsje voor de winnaar
– BTW

Tip! U kunt er ook voor kiezen om alleen de pokerworkshop te reserveren, deze workshop is de hele week te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!