Popquiz Diner Eindhoven

  • Eindhoven
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 65.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Onze Popquiz in Eindhoven is een muzikaal feest der herkenning.

De Popquiz bestaat uit verschillende spelrondes welke tussen de gerechten van een geheel verzorgt drie gangen diner door zullen worden gespeeld. De classics, tunes en songs uit de jaren 60, 70, 80 en 90 zullen u om de oren vliegen! Maar natuurlijk zullen ook de hits van nu uit de speakers knallen.

In hartje Eindhoven hebben wij een privézaal speciaal voor uw gezelschap gereserveerd. Hier zal onze uiterst bevlogen quizmaster en fervent muziekliefhebber jullie vol verwachting staan op te wachten. De quizmaster zal beginnen met het formeren van de teams en het aanwijzen van de teamcaptains, maar natuurlijk bent u ook vrij om zelf teams te maken.

Als iedereen er klaar voor is zullen we beginnen met de eerste ronde, de algemene kennisronde. Tijdens deze lekkere opwarmer zullen wij uw algemene muziekkennis testen.

Hoe heette die zanger ook alweer met die net iets te strakke broek? In welk jaar won Nederland het songfestival? En hoe heette die grote hit van Dr. Alban ook alweer?

De vragen lijken zo makkelijk, maar weet u als het echt heet wordt in de keuken uw hoofd koel te houden?

Ook zullen wij tijdens deze Popquiz tunes moeten raden, hits moeten meezingen en nummers moeten afmaken. Tussen de rondes door zullen de gerechten worden geserveerd en kan iedereen op krachten komen.

Aan het eind van deze muzikale Popquiz in Eindhoven zullen wij erachter komen welk team uit de grootste muziekkenners bestaat en  welk team wel wat muziekbijscholing kan gebruiken.

Klinkt deze Popquiz u als muziek in de oren? Boek dan nu dit onvergetelijk uitje vol muziek en lekker eten in Eindhoven!

Inclusief:
– Quizmaster
– 3 gangen diner
– Spelprogramma
– Prijs voor het winnende team
– Spelmaterialen
– Zaalhuur
– BTW

Let Op! Onze Popquiz is ook los te boeken, zonder diner.

Ook is de Popquiz te spelen op een door u zelf gekozen locatie, voor meer informatie of een vrijblijvende offerte, mail of bel; 020-7009439.