Popquiz Eindhoven

  • Eindhoven
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Zijn jullie echte muziekfanaten? Dan zitten jullie met dit muzikale groepsuitje helemaal goed! Met onze Popquiz in Eindhoven maken wij er een waar ‘muziekfestijn’ van!

Onze popquiz is verreweg het meest muzikale groepsuitje van dit moment en is perfect geschikt als leuke invulling op je bedrijfsuitje, familiefeest of vrijgezellenfeestje in Eindhoven!
Tijdens deze popquiz zullen jullie overspoeld worden door de echte knallers van de jaren ‘70, ‘80 en ‘90, maar natuurlijk zullen ook zeker de hits van dit moment voorbij komen!

Wij hebben speciaal voor jullie een aparte ruimte klaar staan in de bruisende binnenstad van Eindhoven. Hier zal onze quizmaster jullie welkom heten, de teams verdelen en natuurlijk de spelregels van deze ‘Popquiz’ uitleggen. Nu is het tijd om de oren te spitsen, want het spel kan beginnen!

Deze Popquiz bestaat uit verschillende rondes, waar jullie kennis over de meest bekende nummers op de proef zal worden gesteld.

Zo zullen de hits van onder andere Boney M, MC Hammer, Bon Jovi en Madonna zich in rap tempo na elkaar opvolgen tijdens deze ‘popquiz’ vol muziek en nostalgie. Natuurlijk zal het moment dat jullie zelf een hit ter gehoren mogen brengen zeker niet ontbreken.

Denk je genoeg muziekkennis te bezitten? Dan ga je met de welverdiende prijs naar huis!

Klinkt dit gezellige groepsuitje in Eindhoven je als muziek in de oren? Boek dan nu snel en laat het muziekfestijn maar beginnen!

Inclusief:
– Quizmaster
– Popquiz
– Prijs voor het winnende team
– Spelmaterialen
– Zaalhuur
– BTW