Popquiz Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Maak van uw bedrijfsfeest of ander groepsuitje in Rotterdam een muzikaal en nostalgisch feestje! Bij de Popquiz Rotterdam zullen de hits van vroeger en nu u bekend in de oren klinken. Maar komt u ook op de songtitels en de namen van artiesten? En hoe zit het met u kennis van jaartallen en andere weetjes. Maak u geen zorgen! U staat er niet alleen voor! Samen met uw team gaat u proberen al deze uitdagende opdrachten en vragen te lijf te gaan! Let’s rock and roll!

Diverse muzikale rondes passeren de revue. U beleeft de raad de plaat-ronde en de tv tunes-ronde. Ook de sfeervolle de singing bee zal niet ontbreken. Want wij maken van de Popquiz in Rotterdam een heus feestje!

Op een fijne locatie in de binnenstad van Rotterdam wordt onze attractieve Popquiz gespeeld. Na een wervelende introductie van onze bevlogen Quizmaster gaat het muzikale avontuur van start! Diverse herkenbare en bijzondere muziekfragmenten volgen elkaar in hoog tempo op. Welke knappe koppen hebben de meeste muziekkennis en verlaten onze Quizlocatie met een welverdiende prijs?

Maak van uw bedrijfsuitje, personeelsfeest of vrijgezellenuitje een verrassend en nostalgisch samenzijn met onze Popquiz Rotterdam!

Popquiz Rotterdam is inclusief;
– Ervaren quizmaster
– Popquiz Rotterdam
– Prijsje voor de winnaars
– Zaalhuur locatie Rotterdam
– BTW