Pubquiz in Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Wij weten een sfeervolle activiteit voor uw bedrijfsfeest, personeelsuitje of vrijgezellenfeest in Rotterdam. Onze Pubquiz is een geweldige happening in een sfeervolle cafésetting. De Pubquiz is een heerlijk groepsuitje vol sfeer, gezelligheid en uitdaging.

Op onze locatie wordt u verwelkomd door onze inspirerende Quizmaster. Dit knusse Rotterdams café is de perfecte plek om onze fascinerende Pubquiz te houden! Er volgt een teamindeling en een heldere speluitleg. Bij onze Pubquiz gaat u samen met uw teamleden diverse boeiende vragen beantwoorden. Alle interessante onderwerpen zijn aanwezig. Van actualiteit, tot geschiedenis, sport, muziek, films, culinair, steden en ga zo maar door! Omdat elk team uit meerdere teamleden bestaat heeft iedereen wel een weetje paraat. Als u de andere teams weet te verslaan dan wint u de hoofdprijs van de Pubquiz. Elk juiste antwoord levert natuurlijk kostbare punten op!

Onze Pubquiz in Rotterdam is een lekker actief en sfeervol groepsuitje. Daarbij staat onze originele Pubquiz ook bol van humor en plezier!

De Pubquiz in Rotterdam kan bij ons als los event geboekt worden. Maar als u wilt kunnen wij ook een diner of borrelarrangement toevoegen. Wij leveren u graag een Pubquiz geheel op maat. Laat ons uw wensen weten, wij denken graag met u mee!

De Pubquiz in Rotterdam is inclusief:
– Ervaren quizmaster/ spelbegeleider
– Spelmaterialen
– Originele en unieke Quizvragen
– Prijsuitreiking na afloop
– Prijsje voor het beste team

Tegen meerprijs: diner of drankjes en hapjes