Pupquiz Diner Breda

  • Breda
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Maak je bedrijfsuitje, vrijgezellenviering of ander groepsuitje in Breda onvergetelijk. Dat kan met ons heerlijke Pubquiz Diner. In een knusse setting gaan jullie in fanatieke teams de Pubquiz  spelen. Tussen de etappes door geniet je van een heerlijk driegangendiner. Kortom, dit is een totaaluitje dat Bourgondisch genieten koppelt aan spelplezier, sfeer en teambuilding.

Onze inspirerende en vrolijke Quizmaster wacht jullie groep op. Welkom op onze gezellige locatie in de bruisende binnenstad van Breda. In deze besloten Pub ga je een paar levendige uurtjes doorbrengen. Jullie Quizmaster maakt een teamindeling en geeft uitleg over het spelverloop van het Pubquiz Diner Breda. Boeiende vragen over allerlei interessante onderwerpen zullen elkaar vlot opvolgen. Zowel de actualiteit als historische kennis komen aan bod. Sport, muziek en films zijn natuurlijk ook terugkerende thema’s. En hoe zit het met jullie culinaire kennis of jullie verstand van steden en culturen? Alle teams zullen goed aan de tand worden gevoeld.

Gelukkig bestaat je team uit meerdere knappe koppen dus niemand staat er alleen voor. Versla de andere teams op punten en sleep die smakelijke hoofdprijs van de Pubquiz Diner in de wacht.  Het Pubquiz Diner Breda is lekker actief en spannend. Gelukkig is er ook voldoende ruimte voor ontspanning en onbekommerd genieten. Tussen de spelrondes door worden de dinergangen van het driegangendiner aantrekkelijk uitgeserveerd. Met keuze tussen vis, vlees of vegetarisch zullen al uw gasten goed aan hun trekken komen. Deze afwisseling tussen spelplezier en culinair genot maakt het Pubquiz Diner in Breda tot een heerlijk event.

Ons Pubquiz Diner kan ook geboekt worden in andere steden dan Breda. Wil je het liever in de middag houden? We kunnen er ook een Lunch-arrangement of High Tea van maken. Wij leveren maatwerk! Zo kunnen wij ook een Pubquiz op maat maken met weetjes over jouw bedrijf of personen uit de groep. Bel of mail ons gerust voor de mogelijkheden.

Het Pubquiz Diner in Breda is inclusief:
– Ervaren quizmaster/ spelbegeleider
– Spelmaterialen
– Originele en unieke Quizvragen
– Driegangen diner
– Eventuele zaalhuur besloten ruimte
– Prijsuitreiking na afloop
– Prijsje voor het beste team