Salsa Diner Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 55.00 p.p. (incl. BTW)
  • 4.0 uur

Het Salsadiner is een van de heerlijkste arrangementen die Rotterdam te bieden heeft. Wij trakteren je niet alleen op een heerlijk diner, maar ook op een paar swingende topuurtjes.

Na de ‘Workshop Salsa Dansen’ geniet je samen met je gasten van een overvloedig driegangendiner. Want wij weten wel hoe een feestje gevierd moet worden! Kom de dansvloer op want we gaan beginnen!

Onze ervaren salsadocent wacht je op in onze fijne danszaal in het stadshart van Rotterdam. Na een aanstekelijke opwarming is je lichaam klaar voor het Salsa-feestje! Luister naar de Zuidelijke klanken van onze Salsamuziek en geef je over aan het ritme! Maak kennis met tal van fascinerende danspassen. Danservaring is geen vereiste, enthousiasme is genoeg!
Het leuke van onze Workshop Salsa Dansen is dat deze gepaard gaat met een bruisende sfeer. Dit leidt tot een onvergetelijk samenzijn. De Salsa Workshop is sportief en feestelijk. Wij weten zeker dat je niet uitgepraat raakt over dit uitje in Rotterdam!

Na dit Salsa feestje is het tijd om culinair te genieten. Laat je bedienen met een smakelijk driegangendiner en tafel lekker met je gasten.

Het Salsa Diner in Rotterdam is inclusief:
– Professionele en kundige dansdocent(e)
– Zaalhuur danszaal Rotterdam
– Driegangen menu (vlees, vis of vegetarisch)
– BTW