Salsa Workshop Eindhoven

  • Eindhoven
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Tijdens onze Salsa workshop zullen de voetjes gegarandeerd van de vloer komen en de heupjes in de rondte worden gezwaaid, want het is swingen geblazen in Eindhoven!

Dit groepsuitje in Eindhoven is voor jong en oud! Wij laten je versteld doen staan van je eigen kunnen, zelfs wanneer je nog nooit bent los gegaan op de exotische klanken van de salsa muziek, is dat geen probleem!

Op een ontspannen manier zal onze relaxte salsa instructeur(s) jullie inwijden in de zwierende wereld van het salsa dansen. Natuurlijk beginnen we met een warming up, om de ‘dansspieren’  alvast lekker soepeltjes te maken.

Als iedereen lekker de spieren heeft losgemaakt is het tijd voor het echte werk en de voeten en heupen los te gooien! Onze instructeur(s) zal de basisbeginselen van deze exotische dans uit de doeken doen. In het begin zal het voor sommige misschien wat onwennig zijn, maar toch ontzettend leuk! Onze instructeur gaat er voor zorgen dat uiteindelijk iedereen zijn of haar weg kan vinden op de klanken van deze Latijns-Amerikaanse muziek.

Na afloop van deze actieve salsaworkshop hoef je, je nooit meer in te houden om de dansvloer op te gaan!  Klinken deze sensuele klanken je als muziek in de oren? Boek dan snel dit swingende groepsuitje in Eindhoven!

De Salsa workshop is inclusief;
– professionele salsastructeur
– Zaalhuur
–BTW