Sex in the City Breda

  • Breda
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 24.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Waan je in de Wereld van Fashion, Sex, Glamour & Friends.

Stap in de Manolo’s van Carrie, Samantha, Miranda en Charlotte en beleef jullie vriendinnenuitje of vrijgezellenfeestje in Breda geheel in stijl!

We starten dit speciale groepsuitje op de Markt midden in Breda. Hier staat onze enthousiaste spelbegeleidster al te trappelen van ongeduld, om jullie een leuke dag te bezorgen!

En natuurlijk kunnen we jullie op deze dag maar op één manier ontvangen; ‘met een feestelijk drankje’! Gezamenlijk poppen we de kurk om te proosten op een gezellige dag.  Nadat jullie hebben genoten van dit glaasje bubbels zal de spelbegeleidster de spelregels uitleggen en de teams formeren. Elk team gaat afzonderlijk van elkaar de stad in, om de opdrachten te vervullen en zoveel mogelijk punten bijeen te sprokkelen!

Alle opdrachten zijn gekoppeld aan een aantal memorabele momenten van de SATC Ladies. Carrie en haar grote liefdes, Miranda in haar zakelijke mannenwereld, de brave Charlotte en natuurlijk  Samantha! Om het uitvoeren van de opdrachten iets makkelijker te maken, krijgt elk team van ons een gevuld tasje met attributen mee.

Deze attributen kunnen jullie gebruiken tijdens het uitvoeren van de opdrachten. Zo vinden jullie hier bijvoorbeeld een paar pumps voor een heuse stilettorun en een fotolijstje om jullie eigen Mr. Big mee vast te leggen! Alle opdrachten die jullie uitvoeren moeten jullie vastleggen.

Zo kan de spelbegeleidster de opdrachten nakijken en hebben jullie zelf nog een leuke herinnering!

Natuurlijk sluiten we deze middag feestelijk af met een drankje op een hippe locatie. De spelbegeleidster zal de opdrachten nakijken, de punten verdelen en uiteindelijk een winnend team uitroepen! Voor dit team hebben we nog een leuk prijsje.

Dus zijn jullie op zoek naar een gezellig en grappig vrijgezellenfeestje in Breda, dan is ons Sex in the City Game hét uitje voor jullie!

NB: willen jullie niet opgesplitst worden tijdens het spel? Dan kunnen jullie dit spelprogramma ook als 1 team spelen! Vraag één van onze eventplanners naar de mogelijkheden.

Inclusief; 
– Enthousiaste spelleiding
– Ontvangst met feestelijk drankje
– Spelmaterialen
– Drankje tijdens de prijsuitreiking
– Prijsje voor het winnende team