Sex in the City Dinergame Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 55.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Bent u opzoek naar een speldiner in Rotterdam, geheel in stijl van onze Sex and the City Ladies, met een heerlijk diner en hilarische momenten? Dan sluit ons Sex and the City Speldiner helemaal op uw wensen aan! Wij combineren je beste vriendinnen met een heerlijk diner en onvergetelijke opdrachten. Welkom bij ons Sex and the City Speldiner Rotterdam!

Glamourous speldiner in Rotterdam
We starten dit stijlvolle speldiner in het hart van deze bruisende stad waar onze altijd enthousiaste spelbegeleidster al staat te popelen om jullie mee te nemen. Want vanavond staat er genoeg op het programma! Na een wervelende introductie van het spel, worden jullie in teams op pad gestuurd met een leuke goodybag vol attributen die tijdens dit speldiner zeker van pas zal komen! Wij spelen dit speldiner tussen de gangen van een drie diner. Tijdens het diner is er altijd voldoende keuze in gerechten, ook voor de vegetariërs.

Het Sex in the City Speldiner bestaat uit verschillende leuke, hilarische en grappige opdrachten geheel in Sex and the City Stijl! Zo gaan jullie op zoek naar jullie eigen Mr. Big en gaan jullie een stilettorun houden in dé winkelstraat van Rotterdam.

Tijdens dit speldiner in Rotterdam is het de taak om deze opdrachten zo creatief en grappig mogelijk uit te voeren. Alle opdrachten moeten namelijk op camera worden vastgelegd, zodat de spelbegeleider het achteraf kan terug kijken. Want uiteindelijk gaat er maar 1 team naar huis met onze felbegeerde prijs.

Ons Sex and the City Speldiner in Rotterdam is ontzettend leuk als vrijgezellenfeestje of vriendinnenuitje!

Inclusief:
– Compleet 3-gangen diner
– Enthousiaste spelbegeleider
– Spelmaterialen
– Prijsje voor het winnende team
– BTW