Sex in the City Spel Eindhoven

  • Eindhoven
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Zijn jullie ook helemaal fan van Sex in the City? Dan is deze citygame zeker een aanrader!

Ons Sex in the City spelprogramma speelt zich af in de binnenstad van Eindhoven en is prefect geschikt als onderdeel van een vriendinnenuitje of vrijgezellenfeestje.

Bij aankomst wordt iedereen door onze spelbegeleider op een heerlijk drankje getrakteerd, vervolgens zal de spelbegeleider de teams formeren en de spelregels uitleggen.

Als de teams er klaar voor zijn zal het startshot worden gegeven en moeten de teams de binnenstad van Eindhoven induiken om de ludieke Sex in the city opdrachten te vervullen. Als echte Sex in the city girls struinen jullie het Eindhovense centrum af op zoek naar jullie eigen mr. Big, maar onderweg moeten zullen jullie tal van opdrachten tegenkomen. Het gaat er tijdens dit spelprogramma om dat alle opdrachten met allure en bovenal met een hoog ”Sex and the City gehalte”  worden vervuld.

Ons Sex in the City spel is ideaal als onderdeel van een vrijgezellenfeest of vriendinnenuitje!

Natuurlijk is het ook mogelijk dit Sex in the City spel te combineren met een dineractiviteit als Ik Hou van Holland speldiner of een moorddiner, dan kan jullie dagje uit gegarandeerd niet meer stuk!

Inclusief:
– Ervaren begeleiding
– Drankje bij ontvangst
– Spelmaterialen
– Consumptie aan het eind
– Prijs voor het winnende team
– BTW