Speurtocht Breda

  • Breda
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 24.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Breda staat bekend als een bourgondische stad met een rijke historie, bijzondere architectuur en oneindig veel kroegjes.

Tijdens deze speurtocht laten wij u kennis maken met deze bijzondere schatten van Breda! Dit groepsuitje start op de Markt, hier wordt u welkom geheten door onze enthousiaste spelbegeleider, die de introductie van de speurtocht zal geven en de teams zal formeren.

Als de teams zijn geformeerd en de spelmaterialen zijn overhandigd is het tijd om te beginnen! We hebben een mooie route voor u samengesteld, die u leidt langs de schattigste pleintjes, de mooiste parken en meest bijzondere gebouwen.

Kijk uw ogen uit en probeer de vragen die we aan de hand van de locatie stellen, te beantwoorden. Op deze manier hebben we ervoor gezorgd, dat u op een actieve manier de verhalen achter al het schoons leert kennen. Zo komt u zelf achter de noemenswaardige anekdotes en grappige weetjes!

Na ongeveer 2,5 uur speuren, ontvangen wij u terug in een gezellig café voor een drankje. Ondertussen zal de spelleider al jullie antwoorden nakijken en de punten verdelen.

Het team dat het als beste heeft gedaan, ontvangt een leuke prijs van ons!

Sluit Breda in je hart na deze ontdekkingstocht en speur met ons door de oude straatjes en steegjes van deze Nassaustad!

Inclusief; 
– Enthousiaste spelleiding
– Spelmaterialen
– Drankje tijdens de prijsuitreiking
– Prijsje voor het winnende team
– BTW