Step Speurtocht in Breda

  • Breda
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 27.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Zin om lekker te steppen en te speuren door de straten van het imponerende Breda? Dit sportieve en vermakelijke groepsuitje is gemaakt voor groepen die lekker in beweging willen zijn. Maar ondertussen ook op ontspannen wijze de mooiste plekken van Breda willen ontdekken. Onder begeleiding van uw speurtochtbegeleider gaat u een paar heerlijke uurtjes tegemoet.

Stap op de step en geniet!
Steppen is niet alleen origineel maar ook lekker gemakkelijk. Op de step kunt u in korte tijd meer van de stad zien dan te voet.
Bij aanvang maakt uw speurtochtbegeleider een teamindeling. Samen met uw teamgenoten duikt u, gewapend met vragenboekje en plattegrond, de mooie straten van Breda in.

Verwonder u over de  prachtige bouwwerken, de historische kerken en markante pleinen van Breda. Als steppend bezoekt u de meest prominente bezienswaardigheden, maar ook hebben wij een paar leuke onbekendere locaties op de route gezet.

Wanneer u een van de bestemmingen bezoekt, beantwoordt u een paar fascinerende bijhorende vragen uit het vragenboekje. Of soms krijgt u een uitdagende opdracht! Dat vraagt om een stukje teambuilding. Dit wordt gegarandeerd lachen met elkaar! Het speurteam met de beste score wint de welverdiende hoofdprijs. Deze wordt tijdens de naborrel uitgereikt door uw eigen speurtochtbegeleider.

Uw dagje in Breda wordt er om nooit meer te vergeten! De Step Speurtocht in Breda is een gegarandeerd succes.

Step Speurtocht Breda is inclusief:
– Gebruik van stepjes
– Uitgekiende steproute Breda
– Te boeken op elke dag en tijdstip!
– BTW