Step Speurtocht in Den Haag

  • Den Haag
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Den Haag is de stad bij uitstek voor een mooie speurtocht per step. Er zijn zoveel mooie plekken om te ontdekken in het prachtige Den Haag. En met onze speurtocht hebben we uw steptocht ook nog eens spannend en uitdagend gemaakt! Een ideaal uitje voor een slimme en sportieve groep! U speurtochtbegeleider staat al klaar met uw stepjes. Kies er eentje uit!

Om te beginnen maakt jullie hartelijke begeleider een teamindeling. Met uw team duikt u de fraaie straten van Den Haag in. U krijgt een vragenboekje, een plattegrond en attractieve opdrachten mee! Tussendoor heeft u voldoende gelegenheid om de fraaie bouwwerken en leuke pleintjes van Den Haag mee te maken. Wij hebben een aantal historische bezienswaardigheden op de route gezet. Maar ook een paar onbekendere en onderschatte bestemmingen…

Steppen is een originele bezigheid, maar ook super gemakkelijk. U manoeuvreert handig tussen al dat verkeer door. Bij elke bestemming beantwoordt u samen met uw team de bijhorende vragen.
Soms is een vleugje teambuilding nodig om extra punten te scoren! Want het beste speurteam wint na afloop een chique prijsje. De prijsuitreiking is in een sfeervol café in Den Haag. Daar kijkt uw begeleider tijdens uw drankjes de antwoorden na…. And the winner is…

Deze gezellige en actieve uurtjes in Den Haag wilt u niet missen! Met de Step Speurtocht in Den Haag bent u verzekerd van een onvergetelijk uitstapje.

Step Speurtocht in Den Haag is inclusief:
– Gebruik van stepjes
– Beproefde steproute Den Haag
– Vragenboekje en plattegrond
– Prijsuitreiking (inclusief 1 drankje pp)
– Prijsje voor het best scorende speurteam
– Te boeken voor elke datum en tijdstip!
– BTW