Step Speurtocht Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 29.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Boek dit actieve en bijzondere uitje in Rotterdam. Samen met je gasten ga je op een actieve en originele manier Rotterdam verkennen. Vandaag gaan jullie op pad voor een paar onvergetelijke ‘stepuurtjes’ in Rotterdam.

Het mooie van de step is dat je in no time van A naar B kunt. Hierdoor zie je meer van het fascinerende Rotterdam dan bij een doorsnee wandeltocht. Onze speurtocht begeleider geeft je bij de start een inspirerende briefing van de Stepspeurtocht in Rotterdam. Deze uitgekiende speurtocht brengt je langs een aantal bijzondere locaties in Rotterdam. De opdrachten maken je tocht door Rotterdam extra vermakelijk.

Veel plekken die je bezoekt zijn erg indrukwekkend. Zo bezoek je de meest historische gebouwen en bijzondere pleinen en beeldwerken die Rotterdam rijk is.

Je komt bijvoorbeeld langs de Lijnbaan, de alom bekende Coolsingel en de imposante Erasmusbrug. Samen met je collega’s of vrienden zwier je gezellig door de straten van Rotterdam.

Onze sfeervolle steptocht is goed opgebouwd met al die fascinerende opdrachten. Deze speurtocht op de step is uitermate geschikt is als aanvulling voor je bedrijfsfeest, afdelingsuitje of vrijgezellenfeest.

De Step Speurtocht kan ook prima gecombineerd worden met een driegangendiner, een lunch of een borrel! Of je kan in de middag steppen en in de avond genieten van een van onze speldiners. Laat de volledige organisatie maar aan ons over, wij leggen je graag in de watten!

Step Speurtocht Rotterdam is inclusief:
– Sportieve steps
– Beproefde steproute Rotterdam
– Professionele speurtochtbegeleider
– Prijsje voor de winnaars van de speurtocht
– Keuze voor datum en tijd van de tocht
– BTW