Step Tour in Breda

  • Breda
  • Vanaf 8 personen
  • v.a. 20.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Wij hebben de oude step vervangen door een moderne top step. Met dit unieke vervoersmiddel zijn erachter gekomen dat steppen een van de leukste en gemakkelijkste manieren is om een leuke stad als Breda in korte tijd te leren kennen. Gaan jullie mee? Het is erg leuk om met elkaar te steppen en bovendien is gezond bewegen in de buitenlucht altijd een goed idee!

Bij aanvang van de Steptour in Breda doen we eerst een oefenrondje. je merkt direct dat je het steppen eigenlijk niet verleerd en hoe fijn onze moderne stepjes zijn. Onze enthousiaste stadsgids neemt je vervolgens mee op pad langs de bekende maar ook verborgen plekjes van Breda. Natuurlijk heeft deze kenner veel leuke en boeiende anekdotes en weetjes paraat. Dus tijdens deze uitgekiende Steptour word je niet alleen wijzer maar valt er ook veel te lachen en te genieten.

Dit sfeervolle uitje is zeer geschikt als bedrijfsuitje of toevoeging op een personeelsfeest of teamuitje. Ook wordt deze Steptour in Breda regelmatig gehouden als familie-uitje of vrijgezellenfeest. Leuk voor jong en oud!

De Steptour Breda is inclusief:
– Professionele en bewezen gids
– Moderne stepjes
– Beproefde steproute
– Garantie op gezellig groepsuitje
– BTW