Steppen Den Haag

  • Den Haag
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 24.50 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Je bent op zoek naar een actief groepsuitje in Den Haag? Dan ben je op het juiste adres, Steppen door Den Haag is een hilarisch, leerzaam en uiteraard gezellig uitje!

Onze gids zal je meenemen langs de hoogtepunten van deze Hofstad. Zo zullen we door het binnenhof en over het buitenhof steppen, komen we langs het Plein, de Passage, het Vredespaleis, de Lange Voorhout, de Grote Markt en nog veel meer…

Je zal merken dat steps eigenlijk een fantastisch vervoersmiddel zijn in Den Haag, want je kunt gemakkelijk door alle straatjes en steegjes manoeuvreren. Daardoor zie je ontzettend veel van deze mooie stad achter de duinen! Onze ervaren stadsgids weet natuurlijk enorm veel over het historische Den Haag. Zo zullen jullie een aantal boeiende en hilarische verhalen over Den Haag te weten komen. Onze tourgids is een bevlogen een geestige verteller. Dus je zal zich kostelijk amuseren tijden het Steppen in Den Haag.

Natuurlijk zullen we niet 2 uur onafgebroken steppen, maar zullen we ook een tussenstop nemen in een gezellig Haags Café. Waar je samen even lekker kan uitpuffen en bijpraten over al die mooie plekken die je met je team passeerde. Steppen in Den Haag bundelt sportief samenzijn met sfeer en gezelligheid. Zorg dat je, je mobieltje of fototoestel bij de hand heb, want je zal vast een paar fraaie kiekjes willen maken. Dit gezellige groepsuitje verdient het zeker om vereeuwigd te worden!

Deze steptour is een ideaal uitstapje voor tijdens een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, personeelsuitstapje, familie-uitje of welk groepsuitje dan ook. Wil je, je tijd in Den Haag ten volle benutten? Dan raden wij je aan om bij ons een totaalarrangement te boeken. Wij maken voor jou een mooie planning. Dan begin je in de middag bijvoorbeeld met Steppen in Den Haag. Daarna ontvangen wij je in een gezellig restaurant voor een driegangendiner gekoppeld aan een speldiner of showdiner.

Informeer gerust naar de mogelijkheden bij onze sympathieke eventmedewerker. Get Events maakt je dagje in Den Haag onvergetelijk! Dat is zeker!

groepsuitje in Den Haag? Dan ben je op het juiste adres, steppen door Den Haag is een hilarisch, leerzaam en uiteraard gezellig uitje!

Onze gids zal je meenemen langs de hoogtepunten van deze Hofstad.  Zo zullen we door het binnenhof en over buitenhof steppen, komen we langs het Plein de Passage, het Vredespaleis en nog veel meer.

Je zal merken dat steps eigenlijk een fantastisch vervoersmiddel is door Den Haag, want je kunt door alle straatjes en steegjes manoeuvreren.

Natuulijk zullen we niet 2 uur onafgebroken steppen, maar zullen we ook een tussenstop nemen in een gezellig Haags Café.

Deze steptour is een ideaal uitje voor uw vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Steppen in Den Haag is inclusief:
– Steps
– Enthousiaste Gids
– Beproefde route
– BTW

De Steptour in Den Haag is prima te combineren met een Hou van Holland of een Moorddiner.