Stripdiner Breda

  • Breda
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.5 uur

Lekkerder dan ons Stripdiner in Breda kan bijna niet! Ben je klaar voor een avond vol opwinding en verleiding, wacht niet langer en schuif aan tijdens het stripdiner! Voor dit arrangement reserveren we een gezellige plek bij één van onze samenwerkende restaurants in Breda. Speciaal voor jou en je gezelschap is er deze avond een exclusieve ruimte gereserveerd in een van de door ons geselecteerde restaurants in Breda. Kom binnen en laat je verrassen tijdens dit stripdiner.

Als iedereen plaats heeft genomen aan de rijkelijk gedekte tafel en voorzien is van een lekker drankje dan is het tijd om te beginnen. Jullie krijgen altijd een drie gangen menu geserveerd met verschillende gerechten (vlees-, vis- en vegetarisch). Vooraf wordt het menu bij jullie bekend gemaakt. Uiteraard kunnen we ook altijd rekening houden met andere dieetwensen, geef deze wel altijd van te voren door.

Het blijft niet alleen bij genieten van het heerlijke eten. Weet iedereen het al of is het een verrassing? Na het hoofdgerecht is het eindelijk tijd voor het moment suprême en maakt de stripper zijn opwachting! Zitten jullie er klaar voor? In een 15 minuten durende show wordt de vrijgezel helemaal in het zonnetje gezet en kijkt zij gegarandeerd glunderend terug op ‘de laatste avond als vrijgezel’! Natuurlijk genieten jullie ook stiekem mee! Hebben jullie daarom een voorkeur voor thema of type stripper? Laat het ons dan weten! Wij proberen hier altijd rekening mee te houden. Magic Mike, 50 Shades, politieagent of toch liever een brandweerman of cowboy, het kan allemaal.

Na deze memorabele act, wordt als kers op de taart het dessert geserveerd. Tijdens het dessert kunnen jullie nog nagenieten en praten over de sexy stripact. Wat een heerlijk eind van deze hilarische avond.

Zijn jullie op zoek naar een uitdagend diner als onderdeel van een vrijgezellen-of vrienden/vriendinnenuitje, wacht niet langer en boek dit sexy stripdiner in Breda.

Het stripdiner in Breda is een sensationeel uitje dat weinig aan je fantasie  overlaat!

Inclusief;
– Ervaren Stripper (man/vrouw)
– Sexy stripact
– Lapdance voor de vrijgezel
– Driegangendiner
– Zaalhuur
– BTW

Ben je op zoek naar een vrijgezellenfeestje in Breda voor de hele dag, het stripdiner is uitstekend te combineren met één van onze spelprogramma’s of workshops.