The Wedding Game Breda

  • Breda
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3 uur

The Wedding Game is het perfecte spel voor een vrijgezellenfeest! Ontdek Breda op een andere manier, namelijk wanneer je gehaast bent en een bruiloft te regelen hebt!

Tijdens dit spelprogramma wordt je in groepjes opgedeeld en ga je met een berg opdrachten de stad in om de bruiloft te redden. Werk goed samen, want echt ALLES moet nog geregeld worden! Vergeet de ringen, de auto, de taart en vooral de jurk niet! Wie doet de muziek eigenlijk?

Een relaxte middag? Nou dat heb je helaas niet, maar verschrikkelijk leuk wordt het wel! Door middel van verschillende opdrachten zorg je er voor dat er vanavond als nog een geweldige bruiloft plaatsvindt. Zoek een locatie waar de bruiloft plaats gaat vinden, het stadhuis bijvoorbeeld! Oefen de openingsdans alvast met iemand op straat en vorm een band. Wellicht dat je daar nog wat geld mee ophaalt ook!

Het spel
Onze spelbegeleider staat jullie in Breda al op te wachten. Het spel wordt uitvoerig uitgelegd en dan worden jullie de stad ingestuurd. Laat het vrijgezellenfeest maar beginnen. Vergeet niet om alle opdrachten vast te leggen. Hier wordt je natuurlijk op beoordeeld, maar deze beelden zijn nog veel leuker om te bewaren!

Na ongeveer 2,5 uur moet de bruiloft geregeld zijn. Hebben jullie alle opdrachten goed uitgevoerd?

The Wedding Game is bijna afgelopen, maar eerst wordt de balans opgemaakt. Welk team heeft het best samengewerkt en wie gaat er naar huis met die felbegeerde prijs? Het is tijd voor een lekker drankje. Dat heb je wel verdiend, toch? Geef een daverend applaus voor het winnende team en dan sluiten we het uitje af.

Was je op zoek naar een fantastisch vrijgezellenfeest in Breda? Verder hoef je niet meer te zoeken, want The Wedding Game is precies dat uitje!

Reserveer vandaag nog The Wedding Game. Liever naar een andere stad? Wij organiseren uitjes door heel Nederland, dus dat is geen probleem! Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Inclusief:
– Enthousiaste begeleiding
– Spelmaterialen
– Consumptie
– Prijsje voor het winnende team
– BTW