The Wedding Game Den Bosch

  • Den Bosch
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Huh?! Vandaag is de bruiloft, maar is er nog helemaal niets geregeld? Geen paniek, want jij gaat de bruiloft redden! Race met The Wedding Game Den Bosch door de stad en organiseer een fantastische bruiloft.

Je kunt het bijna niet geloven, maar echt alles moet nog geregeld worden! Niemand heeft gedacht aan de bloemen, de locatie, de trouwauto, ringen of zelfs de trouwjurk! Dit vrijgezellenfeest is geen relaxed uitje. Nee, je wordt flink aan het werk gezet om de bruiloft van je ( beste ) vriendin te redden. Duik het centrum van Den Bosch in om alle opdrachten te voltooien en redt de bruiloft.

De Weddingplanner heeft vele verschillende opdrachten in petto. Zo kan het voorkomen dat de aanstaande man of vrouw ziek is en je een lookalike moet vinden voor het geval dat er niemand bij het altaar wacht. Leg alle opdrachten vast op camera. Dit zijn ongelofelijk leuke kiekjes voor later ( naast dat het ook nodig is om de punten te berekenen ).

The Wedding Game, hoe ga je te werk?
Het spel start in Den Bosch. Jullie worden verwelkomd door onze spelbegeleider die jullie het spel in alle details zal uitleggen. Na de uitleg worden jullie in groepjes verdeeld. Zeg elkaar voor de komende 2,5 uur maar gedag, want je wilt de andere groep echt niet tegen komen. Je wordt gebeld en/of geappt door de Weddingplanner die jullie helpt de bruiloft te doen slagen.

Het is tijd om de uitslag bekend te maken. In een cafeetje in Den Bosch verzamelen we alle groepen bij elkaar om de eindstand op te maken. Welk team heeft het best samengewerkt en weet The Wedding Game tot een succes te brengen? Voor de winnaars hebben we natuurlijk een klein presentje in het verschiet. We zullen Get Events niet zijn als we dit niet onder het genot van een lekker drankje nuttigen.

The Wedding Game, het perfecte uitje voor een geslaagd vrijgezellenfeest!

Vraag een offerte aan via bovenstaande knop, stuur ons een mail of bel naar een van onze Event Managers.

Inclusief:
– Enthousiaste begeleiding
– Spelmaterialen
– Consumptie
– Prijsje voor het winnende team
– BTW