The Wedding Game Den Haag

  • Den Haag
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3 uur

Je bruiloft is vanavond maar er is nog niks geregeld! Wat een nachtmerrie! Niet stressen nu, maar aan de bak! Ga met je vriendinnen op pad en race door Den Haag om de bruiloft te redden.

Een ongelofelijk gezellig vrijgezellenfeest? Dan zit je met The Wedding Game helemaal goed. Met dit spel zorg je er met je groep voor dat alle aspecten van een bruiloft aanwezig zullen zijn. De vorige Weddingplanner heeft helemaal niets geregeld en nu komt het op jullie aan om er nog een geweldige bruiloft van te maken.

Zet je feest hoed op, trek je hakken uit en sneakers aan en haal die handen uit je zakken, het is tijd om aan de bak te gaan! Wat heb je nodig voor een bruiloft? Een taart, locatie, de trouwauto, ringen en een jurk sowieso! Houd je telefoon in de gaten, want hierop komen de opdrachten allemaal binnen.

Het spel, The Wedding Game

Onze spelbegeleider staat te trappelen om jullie te ontmoeten. In het centrum van Den Haag worden jullie hartelijk ontvangen. Het spel wordt uitvoerig uitgelegd en de groep wordt opgedeeld in kleinere groepjes. De komende 2,5 uur van jullie vrijgezellenuitje staat in het teken van deze race. Welk team weet de meeste opdrachten zo creatief mogelijk te volbrengen en wint The Wedding Game?

In een gezellig cafeetje in Den Haag sluiten we het spel af. Met een overheerlijk drankje in jullie hand, nemen we alle opdrachten nog even door. Laten we snel gaan genieten van alle foto’s en filmpjes die jullie hebben gemaakt. Aan poedelprijzen doen we niet, dus alleen het beste team krijgt van ons een prijsje en daarmee sluiten we een fantastisch vrijgezellenuitje af.

Zoek niet langer verder, want The Wedding Game in Den Haag is het perfecte vrijgezellenfeest!

Inclusief:
– Enthousiaste begeleiding
– Spelmaterialen
– Consumptie
– Prijsje voor het winnende team
– BTW