The Wedding Game Eindhoven

  • Eindhoven
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3 uur

Het lijkt wel een nachtmerrie, maar het is echt waar. De bruiloft is vanavond maar er is nog niets geregeld! Trommel je vriendinnen op, stroop je handen uit de mouwen en race door Eindhoven om de bruiloft in goede banen te lijden.

Het wordt een race tegen de klok, want al je gasten staan over een aantal uur op je te wachten. Door middel van vele opdrachten weet jij van de bruiloft een geweldig feestje te maken. Maak bijvoorbeeld een foto, zittend in een politiewagen. Misschien wordt dat jullie trouwauto wel! Maak een foto van een lookalike van de bruidegom en oefen de openingsdans. Gaan jullie voor Grease met de hoge lift of misschien wel Gangnam Style?

The Wedding Game, hoe gaat het te werk?

Jullie worden in Eindhoven opgewacht door de Get Events spelbegeleider. Het spel wordt uitvoerig met je besproken, zodat je weet wat je moet doen om de bruiloft te redden. Zeg een gedeelte van de groep maar gedag, want jullie worden in teams opgesplitst. Welk team weet de meeste opdrachten goed en creatief te volbrengen en wint daarmee het vrijgezellenfeest?

We eindigen het spel in een cafeetje in Eindhoven. Het wordt even nagels bijten welk team het beste heeft gewerkt en de klus heeft geklaard. Neem een lekker drankje van ons en we zullen alle foto’s en filmpjes eens nader gaan bekijken. Welk team gaat er met de winst vandoor? Voor hen hebben we natuurlijk een leuk prijsje in de aanbieding. Hiermee sluiten we The Wedding Game af.

Was jij op zoek naar een geweldig vrijgezellenuitje? Dan weet je nu dat je niet verder hoeft te zoeken! Neem contact op met het Get Events team om het uitje voor je vast te leggen.

Let op! The Wedding Game is niet alleen in Eindhoven, maar overal en door heel Nederland te spelen. Wil je dit uitje in je eigen stad spelen? Geen probleem. Bel of mail met onze medewerkers voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Inclusief:
– Enthousiaste begeleiding
– Spelmaterialen
– Consumptie
– Prijsje voor het winnende team
– BTW