Vijftig Tinten Grijs Citygame Breda

  • Breda
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Dit vrijgezellenuitje in het stadshart van Breda is uniek en ondeugend!

Vandaag stap je in de wereld van Anastasia Steele. Aan de hand van hete thema’s en spannende spelopdrachten ga je een avontuur in Breda beleven. Het Vijftig Tinten Grijs Spelprogramma is niet alleen spannend maar zeker ook hilarisch, memorabel en hartverwarmend!

Spelverloop
‘Vijftig Tinten Grijs Citygame’ begint in het hartje van de binnenstad van Breda. We trappen af met het o zo belangrijke ‘contract’. Deze schriftelijke afspraken moeten door alle deelnemers getekend worden en zal dienen als basis voor dit verrassende spelprogramma. Let op: ‘Vijftig Tinten Grijs Citygame’ gaat nu los!

Kruip in de huid van Anastasia Steele en beleef het avontuur met onze eigen ‘Christian Grey’! Hoe ver ga jij om de opdrachten goed uit te voeren?

Alle opdrachten spelen zich af in het bruisende centrum van Breda. Laat je fantasie de vrije loop en voer de pikante en gedurfde opdrachten op een zo origineel mogelijke manier uit. Onze ‘Christian Grey’ is namelijk erg benieuwd naar jullie persoonlijke fantasieën!

Spelenderwijs bezoek je met elkaar een aantal hotspots van het fraaie Breda. Zo heb je niet alleen een hilarische en entertainende tijd, maar leer je ook deze vette stad nog beter kennen.

Onze eigen ‘Christian Grey’ wacht jullie na afloop op in het meest gezellige café van Breda. Terwijl jullie bijkletsen en borrelen, kijkt hij de opdrachten na. De winnaar van het spel zal het team zijn dat de meeste opdrachten zo origineel mogelijk heeft uitgevoerd.  Aan welk team zal hij de prijs van de dag gaan uitreiken? The winner is….

Combineer het ‘Vijftig tinten Grijs Citygame’ met andere leuke events in Breda. Bijvoorbeeld met ons Stripdiner of onze Foute Popquiz!

‘Vijftig tinten Grijs Citygame’ in Breda is inclusief:
– Enthousiaste spelbegeleiding
– Welkomstdrankje per persoon
– Spannende spelmaterialen
– Prijsuitreiking in café Breda
– Prijsje voor het sterkste team
– BTW