Vijftig tinten grijs spelprogramma

  • Rotterdam
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Ben je klaar voor een ondeugend en sensueel groepsuitje in Rotterdam? Samen met je vriendinnen laten jullie je fantasie de vrije loop… Vandaag duik je in de gedachtewereld van de fameuze Anastasia Steele. De hete onderwerpen van Vijftig Tinten Grijs en onze prikkelende spelopdrachten zorgen voor een avontuurlijk en hilarisch uitje! Als dat geen verrassing is voor de vrijgezel of jarige in kwestie?

Deze fascinerende ‘Vijftig tinten grijs citygame’ begint in het bruisende centrum van Rotterdam. Onze spelbegeleider is vandaag jullie eigen ‘Christian Grey’. Samen met hem geniet je van een smakelijk welkomstdrankje. Het spelprogramma begint met een contract die iedereen ondertekent. Daarmee is het fundament gelegd voor ons bruisende ‘Vijftig Tinten Grijs spelprogramma’ in Rotterdam.

Elk team krijgt van de spelbegeleider een mysterieus tasje. Daarin zitten onder andere ‘kinky’ voorwerpen en nog meer zaken die van belang zijn voor het spel. Met deze materialen en onze  gewaagde opdrachten ga je samen een paar bijzondere uren tegemoet. Reken maar dat er veel gelachen zal worden tijdens dit boeiende stadsspel!

De opdrachten spelen zich af op allerlei locaties in de binnenstad van Rotterdam. Deze punten liggen dichtbij elkaar zodat je alles te voet kunt doen. Niet bekend met Rotterdam? Dan ontdek je via het ‘Vijftig Tinten Grijs Spelprogramma’ meteen veel fascinerende plekjes van deze altijd gezellige Maasstad.

Na afloop ontvangt de spelleider jullie in een gezellig Rotterdams café voor een lekker drankje. Nadat jullie spelbegeleider de opdrachten heeft nagekeken is het tijd om aan het beste team een  prijsje uit te reiken! Is dat jouw team?

‘Vijftig tinten Grijs Citygame’ is een ideaal onderdeel voor een vrijgezellenuitje, een vriendinnendag of ander groepsuitje in Rotterdam.

Ons Vijftig Tinten Grijs Spelprogramma is perfect te combineren met een bijvoorbeeld een spannend moorddiner of ons altijd gezellige ‘Hou van Holland Diner’.

‘Vijftig tinten Grijs Citygame’ in Rotterdam is inclusief:
– Ervaren spelbegeleider
– Welkomstdrankje
– Spannende spelmaterialen
– Prijsuitreiking in Rotterdams café
– Prijsje voor het beste team
– BTW