Workshop Bollywood Dansen in Breda

  • Breda
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1,5 uur

Kent u ze nog, de Oosterse deuntjes waarop sexy vrouwen verleidelijk bewegen, geïnteresseerd maar toch ook gereserveerd? De muziek waarop danseressen overgaan van rustige en sensuele bewegingen naar partymoves waarmee het dak eraf gaat. Dat is Bollywood!

Bereid u met deze workshop voor op een paar spannende, verrassende en bovenal sfeervolle en plezierige uren! Als u op zoek bent naar een pittige workshop waarbij de voetjes van de vloer gaan en waarbij u niet stil zal zitten, dan is dit de workshop waar u naar op zoek bent. Bij de Workshop Bollywood Dansen Breda leert u alles over de wondere wereld die Bollywood heet én mag u zelf aan de slag op de dansvloer.

U wordt op een speciaal voor u gereserveerde locatie in hartje Breda ontvangen door een gerenommeerd Bollywood-danseres. Zij is uw instructrice voor vandaag! U komt aan in een sfeervolle Bollywood-ambiance, waardoor het Bollywood-gevoel meteen al gaat leven.

De persoon die centraal staat, bijvoorbeeld de bruid in spé, krijgt een prachtig 1001 nachten-kostuum aan. Natuurlijk hebben wij voor de overige groepsleden ook passende accessoires liggen, zodat de gehele workshop geheel in Bollywood-stijl zal verlopen! U en uw groep worden omgetoverd tot heuse Bollywood-danseressen alsof het niks is!

Na een korte warming up leert u bovendien een prachtige Bollywood-choreografie, die u aan het eind van de workshop gegarandeerd kunt opvoeren. Geen danservaring? Geen probleem! De workshop is aan te passen aan het niveau van de groep.

De Workshop Bollywood Dansen Breda is uitermate geschikt voor een gezellig bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje of ander groepsuitje. Sfeer en dansvreugde staan centraal, dus boek deze onvergetelijke middag snel! De workshop is te boeken op een datum en tijdstip naar keuze.

De Workshop Bollywood Dansen in Breda is inclusief:
– Ervaren en bewezen danslerares
– Zaalhuur
– BTW